Bu sistem de çok güzel ama modart i cidden çok merak ediyorumkredi kartı limiti varsa dediğimi yapar
Bu sistem de çok güzel ama modart i cidden çok merak ediyorumkredi kartı limiti varsa dediğimi yapar
Ben bir şey almadım yahuipekşakar, İyi günlerde kullan, güzel sisteme benziyor.
Modart sistem bekle sende eğer alamazsan ve bütçen 20 25 arası ise benim aldığım sistemi kaçırma derim.Ben bir şey almadım yahu
elraen ne zaman gelecek, belli mi ? kargo süresi ?Modart sistem bekle sende eğer alamazsan ve bütçen 20 25 arası ise benim aldığım sistemi kaçırma derim.
i7-12700F ile uıyumu nasıl olur ?3070 Ti ile 4k canlı yayın açıp oyun oynayan arkadaşım bile oldu düşün Yani o ekran kartının hakkı güzel bir işlemcidir. Ryzen 5700x veya 5800x 3d yada 12600K en az veya 12700K. Benim tavsiyem bunlar olur.
Çok iyi olur 😉kargo süresi
i7-12700F ile uıyumu nasıl olur ?
Çok iyi olur 😉
öyle tek tek toplarsan 32 kayme olur tabi 😂😂 Hazır kampanyalı sistem alıp işlemciyi ayrıca satın alsan yükseltsen daha ucuza gelir
reis bu hazır sistem zatenöyle tek tek toplarsan 32 kayme olur tabi 😂😂 Hazır kampanyalı sistem alıp işlemciyi ayrıca satın alsan yükseltsen daha ucuza gelir
bu sistem için nelerin yükseltilmesi lazım sence? anakart ve psu nasıl? yükseltmeye gerek var mıöyle tek tek toplarsan 32 kayme olur tabi 😂😂 Hazır kampanyalı sistem alıp işlemciyi ayrıca satın alsan yükseltsen daha ucuza gelir
Hayır 15 inden sonra sistemlere karar vermeye başlicaz.Orta seviye sistemde 15 kasımdamı yayınlanacak abi? ModArt Levon
3060lı bir sistem gelirmi abi?Hayır 15 inden sonra sistemlere karar vermeye başlicaz.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.