Üst seviye olan 23-25 vs olabilir giriş orta seviye için bilgim yokSistem üst segment mi olucak 17k üstü olacaksa diğer sistemleri kaçırmadan alsammı
23k bütçem var o sistemi bekliyorum umarım yeterÜst seviye olan 23-25 vs olabilir giriş orta seviye için bilgim yok
Yani belki 1_2 bin ile kacirirsin bı ihtimalle23k bütçem var o sistemi bekliyorum umarım yeter
Keşke biraz bekleseydinizVallaha ben biraz önce bu sistemi aldım. Umarım çok pişman olmam. 3070 hazır sistem fiyatına rog strix 3070Tİ görünce bu fiyata yapıştırdım.
O zaman a Stok biter çoktanbekliycem sistem bütçemi aşarsa elrean gg isimli sistemi yapıştırırım
Keşke biraz bekleseydiniz
Valla riske atıp beklerim dersen bekle ama bundan daha iyi olacağına kesin gözüyle bakıyorum belli bir iki parça var çünküsen ne öneriyorsun
Adamın iki sistemi alacak parası yok belki bunu aldı o sistem çıktı ne yapacak 😃o kargonun gelmesi zaten 10 günü bulsa ve 10 gün içinde yeni sistem çıksa iptal edip yeni sistemi almaya çalışabilir
Bekliyorum zaten ben 😂sen olsan bekler miydin
kredi kartı limiti varsa dediğimi yaparAdamın iki sistemi alacak parası yok belki bunu aldı o sistem çıktı ne yapacak 😃
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.