Merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığımız e-ticaret yazılımımız olan FriSay'ı tanıtmak istiyorum
kendi içinde modüler bir yapıya sahip hafif hızlı ve farklı dillerde de kullanabileceğiniz bir eticaret yazılımıdır.
Php bootstrap ve smarty den yazılmış farklı temalar 50den fazla ücretsiz modülü bulunur
Kendi içinde Trendyol, Hepsiburada ve N11 entegrasyonları ile birlikte POS entegrasyonuda bulunur
Farklı parabirimlerde farklı fiyatlandırma olanı sunar ve ürün fiyatını döviz fiyatına sabitleyip dövizdeki kur artışlarında ürün fiyatınızda otomatik olarak artar
Şuan güncel versionu olan 2.5.4 sürümü hazır
tüm bunların dışında daha yazmadığım onlarca özellik
Demo Admin :
Kullanıcı : [email protected]
Şifre: admin123
Ücretsiz İndir :
Eğitim Videoları :
Diğer ücretsiz modüller :
kendi içinde modüler bir yapıya sahip hafif hızlı ve farklı dillerde de kullanabileceğiniz bir eticaret yazılımıdır.
Php bootstrap ve smarty den yazılmış farklı temalar 50den fazla ücretsiz modülü bulunur
Kendi içinde Trendyol, Hepsiburada ve N11 entegrasyonları ile birlikte POS entegrasyonuda bulunur
Farklı parabirimlerde farklı fiyatlandırma olanı sunar ve ürün fiyatını döviz fiyatına sabitleyip dövizdeki kur artışlarında ürün fiyatınızda otomatik olarak artar
Şuan güncel versionu olan 2.5.4 sürümü hazır
tüm bunların dışında daha yazmadığım onlarca özellik
Demo Admin :
Kullanıcı : [email protected]
Şifre: admin123
Ücretsiz İndir :
Eğitim Videoları :
Diğer ücretsiz modüller :