Server imei nedir bilmiyorum hocam. Ama imei için de 4000tl vereceğim.Server IMEI mi yapilmis?
Telefonu aldiniz mi su anda?Server imei nedir bilmiyorum hocam. Ama imei için de 4000tl vereceğim.
Hayır daha almadımTelefonu aldiniz mi su anda?
Buyuk ihtimalle server imei denilen olay yapilacak. Bunlarda sifirlama ile vs imei gidiyor. Guncelleme yapinca da gidiyor. Temizinden cift sim s23 ultra alabilirsin. eSIM'i de kullanirsaniz 1 yil boyunca sikintisiz kullanabiliyorsunuz buna ek olarak her sene yenileniyor bu sure.Hayır daha almadım
Bunu açar mısın hocamBuyuk ihtimalle server imei denilen olay yapilacak. Bunlarda sifirlama ile vs imei gidiyor. Guncelleme yapinca da gidiyor. Temizinden cift sim s23 ultra alabilirsin. eSIM'i de kullanirsaniz 1 yil boyunca sikintisiz kullanabiliyorsunuz buna ek olarak her sene yenileniyor bu sure.
Baska bir forumdan alinti:Bunu açar mısın hocam
VazgeçtimBaska bir forumdan alinti:
Kendim genellikle Turkiye Cihazi telefon aldigim icin hic bu toplara bulasmadim, S23 Ultra'ya bu kadar para vermek yerine tertemiz s22 az zorlayip s23 alabilirsin. Islemci falan ayni zaten
Ne almayı düşünüyorsun simdi?Vazgeçtim
Hiç bilmiyorum ne alacağım, 30000tl bütçem var. S23 ultrayı güvenli imei yaptırsaydım çok iyi olurdu ama o da olmadı. Huawei beya xiaomi imei olayları nasıl oluyor bir bilginiz var mı?Ne almayı düşünüyorsun simdi?
Huaweiye artık olmuyor diye biliyorum. Xiaomi de tavsiye etmem. OnePlus veya tr cihazı ikinci el iPhone 13 falan alabilirsin. 12 pro max de bulabilirsin bu arada.Hiç bilmiyorum ne alacağım, 30000tl bütçem var. S23 ultrayı güvenli imei yaptırsaydım çok iyi olurdu ama o da olmadı. Huawei beya xiaomi imei olayları nasıl oluyor bir bilginiz var mı?
Oneplus nasıl? Olabildiğince iphone larfan uzak durmak istiiyorum.Huaweiye artık olmuyor diye biliyorum. Xiaomi de tavsiye etmem. OnePlus veya tr cihazı ikinci el iPhone 13 falan alabilirsin. 12 pro max de bulabilirsin bu arada.
OnePlus güzeldir, imei attıktan sonra format at güncelleme yap git rom değiştir falan telefona hiç bir şey olmuyor. O imei gitmiyor.Oneplus nasıl? Olabildiğince iphone larfan uzak durmak istiiyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.