Öncelikle forum herkese hayırlı uğurlu olsun.
Özel sıvı soğutma nedir, nasıl yapılır ? gibi soruların cevabını Modart pc facebook grubundan bularak yola çıktım. Tabiki de Levon Abimizin videoları da çok büyük faydalar sağladı.
İlk custom sıvı soğutma deneyimimdi. Boru bükmek zor iş gibi gözükse de fazla zorlamıyor. İstek ve azimle yapıldığında güzel sonuçlar elde ediliyor. Bütçesi olan herkesin bu zevki tatmasını tavsiye ediyorum 😃.
Bundan sonraki amacım sıvı döngüsüne ekran kartını da eklemek olacak. Güncel halini forumun üyelerine sunmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Sistem Özellikleri:
İntel i7 11700K
Msi Godlike Z590
Gskill trident z neo 4x8 3600ghz ram( royal modlu)
Palit Gamerock Rtx 3070
7x Lianli unifan sl-inf120
Asus rog strix helios beyaz
Özel Sıvı soğutma parçaları:
Ek velocity d rgb soğutma bloğu
360mm corsair xr5 beyaz radyatör
Bykski rog helios distro plate
Ek 4.2 ddc pump+ ek heatsink
10 tane ek classic hdc 14mm
2 tane ek quantum 90 derece
Barrow mini valve
Ek cryofuel mystic fog 1lt
2 tane barrow elmas stop rakoru
Özel sıvı soğutma nedir, nasıl yapılır ? gibi soruların cevabını Modart pc facebook grubundan bularak yola çıktım. Tabiki de Levon Abimizin videoları da çok büyük faydalar sağladı.
İlk custom sıvı soğutma deneyimimdi. Boru bükmek zor iş gibi gözükse de fazla zorlamıyor. İstek ve azimle yapıldığında güzel sonuçlar elde ediliyor. Bütçesi olan herkesin bu zevki tatmasını tavsiye ediyorum 😃.
Bundan sonraki amacım sıvı döngüsüne ekran kartını da eklemek olacak. Güncel halini forumun üyelerine sunmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Sistem Özellikleri:
İntel i7 11700K
Msi Godlike Z590
Gskill trident z neo 4x8 3600ghz ram( royal modlu)
Palit Gamerock Rtx 3070
7x Lianli unifan sl-inf120
Asus rog strix helios beyaz
Özel Sıvı soğutma parçaları:
Ek velocity d rgb soğutma bloğu
360mm corsair xr5 beyaz radyatör
Bykski rog helios distro plate
Ek 4.2 ddc pump+ ek heatsink
10 tane ek classic hdc 14mm
2 tane ek quantum 90 derece
Barrow mini valve
Ek cryofuel mystic fog 1lt