hocam ilerde işelmciyi veya pcyi değişebilirimO kadar iri ve anakarta yük bindiren ,ağır soğutuculara gerek yok Bu kafidir.
İki soğutucununda tam bi linklerini atarsan ,teknik özellklerine iyice bakalım o zaman.
o zaman burst değil pearles alıyımPeerless, ısı transfer bloğu olarak, tabi ki daha üstün.
Aynen,öyle.o zaman burst değil pearles alıyım
hocam rgmı alayım normalmı 100 tl farka deyermio zaman burst değil pearles alıyım
rgmı,anlamadım.hocam rgmı alayım normalmı 100 tl farka deyermi
ARGB hocamrgmı,anlamadım.
ARGB den hoşlanıyorsan,al Sana kalmış bi tercih.ARGB hocam
rbg açmıyorum ama 100 tl farkda az bi fark belki ilerde daha iyi bir sistemde iyi gidebilirmiARGB den hoşlanıyorsan,al Sana kalmış bi tercih.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.