O kadar iyi olmuş yaniBalkon konuşması yok mu 😂
O kadar iyi olmuş yaniBalkon konuşması yok mu 😂
Asgari ücret 25 dedin yetti 😂O kadar iyi olmuş yani
Bi inceleme patlar o zaman 😄Bende a750 kullanıyorum bir yamuğunu görmedim henüz.
La nerde dedim onu. eMEKLİ MAAŞI maksimum 25 olmalı dedimAsgari ücret 25 dedin yetti 😂
En düşük asgari ile sınırlama vs demişsin ben öyle anladım 😂La nerde dedim onu. eMEKLİ MAAŞI maksimum 25 olmalı dedim
Üni diploman var mıydı? Marmara Üniversitesi iyi diyorlar.
Hayat üniversitesini bitirdim tam burslu yetmez miÜni diploman var mıydı? Marmara Üniversitesi iyi diyorlar.
Senin için yeter 🫡Hayat üniversitesini bitirdim tam burslu yetmez mi
diplomasızlarda çok iyi yerlere gelebiliyorÜni diploman var mıydı? Marmara Üniversitesi iyi diyorlar.
Knka tahsil cehaleti alır bu da benim sözüm olsun 😄diplomasızlarda çok iyi yerlere gelebiliyor
afterburnerı oyunlarda çalıştırabilirsem neden olmasınBi inceleme patlar o zaman 😄
Şimdi de ailemle tartıştım, üvey babam benim bayağı bir üstüme geldi, herkesi gerdiğimi söyledi, sözümü kestiğini ve sözümü bitirmeme izin vermesini rica edince tartışmayı büyüttü ve beni tartıştığımız yerden çıkarttırdı. Artık dayanamıyorum, vallahi de billahi de kaçacağım bu evden, sürekli baskı altındayım ve bunu ergenlikten söylemiyorum. Spor hocam, diyetisyen falan bana hak veriyor.İyi olur, canım sıkkın yahu. Hiç bir şey iyi gitmiyor ve sırf ailem yüzünden. Ben spor yapıyorum ve yarın definasyona başlayacağım, yani yağ yakacağım. Almam gereken kaloride lazım olan proteini besinlerden karşılarsam kaloriyi bir hayli aşıyorum. Yani protein tozu lazım, düşük kalori ve yüksek protein içeriyor. Üstelik aileme zararsız olduğunu koskoca zincir hastanelerin bilimsel makalesi, profesyonel spor hocası ve diyetisyenle görüştürerek, videolar izleterek gösterdim ama hala üvey babam yüzünden annem zararlı sanıyor ve izin vermiyor. Spor anlamında sürekli karşılar bana, yok büyüme, yok spor daha fazla yaparsan alırım, derslerin düşük gelirse sporu unut, başlarım her gün tavuk pilav yemene, günde yok bu kadar su içmelisin sen fazla içiyorsun, bu kadar spor zararlı, protein tozu zararlı tüm doktorlar söylüyor (Hangisi dediğimde kızıyor) falan. O kadar spor yapma bir şey olmaz diye kızıyor, özellikle üvey babam annemi örgütlüyor. Neymiş protein tozu şişirirmiş, doğal değilmiş, kalp krizi geçirtirmiş falan. Onlar yüzünden hayalimdeki vücudu yapamayacağım, üstelik sürekli istediğim mesleğe karışıyorlar. Neymiş avukat oluyimmiş, hayalimi söylüyorum onu olamazsın az kazanıyor falan. Ben parasında değilim ki, sevdiğim iş bu. Yahu geçen sene inşaatta eşek gibi çalışıp para kazandım, annem yüzünden yiyemedim sahilde falan. Sahile onlarsız gitmeme izin vermiyor, neymiş 18 yaş üstüne gelince gidermişim sahil tehlikeliymiş, ama inşaat tehlikeli değil dimi o kadar boşluk ve güvenliksiz çalışma esnasında?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.