Bizim maaşlara zam ne zaman abi 😊Tamam sizde sorun olum
Bizim maaşlara zam ne zaman abi 😊Tamam sizde sorun olum
Ooo para diyorsun yani 😂 sanki çok şey istiyorsun bu devirde onu bulmak zorYer fark etmez para olsun her yere razıyım
Üyeler bana soru sorsun biraz havamız değişsin
hayır cümlenin sonu nasıl biticek diye bekledimMigren tuttu karanlık odaya geçtim telefonu da gece moduna aldım kafa dağıtıyorum
Bitti işte kafa dağıtıyorum knka günlük hayatta da karanlıkta oturmayı severim zaten ışıklı ortamları pek sevmem loş ışık olacakhayır cümlenin sonu nasıl biticek diye bekledim
Her şey para aga aksini kabul etmiyorumOoo para diyorsun yani 😂 sanki çok şey istiyorsun bu devirde onu bulmak zor
Zor bir soru istediğim kişiyi feda edebileceksem sıkıntı yok ederim3 dilek hakkı verseler ama karşılığında birini feda etmen lazım edermisin
ne dilersin
Valla öyle be bende buna üzülüyorum neden herşey para önce sağlık diyoruz o da paradan geçiyorHer şey para aga aksini kabul etmiyorum
Yengeye atmamak için para isteyenler gelir şimdi. 😅Zor bir soru istediğim kişiyi feda edebileceksem sıkıntı yok ederim
Direk kaynanamı hemde
Öyle yani insanlar sağlık önemli diyor paran olsa da sağlığın olmaz diyor. Yahu paran olmayınca da hastalansan tedavi olamazsın.Valla öyle be bende buna üzülüyorum neden herşey para önce sağlık diyoruz o da paradan geçiyor
Fakirler uslu dursun diye uydurulan yalanlar... 🙂Öyle yani insanlar sağlık önemli diyor paran olsa da sağlığın olmaz diyor. Yahu paran olmayınca da hastalansan tedavi olamazsın.
Bildiğin büyük bir çıkmaz var ortada. Para hayatın en büyük gerekliliği ve gerçeğidir bu kadar basit.
Sanki parası olmayanlar sağlığını kaybetmiyor gibi bol keseden atanlar var. La zaten bu hayatta fakirlikten insan hasta oluyor.
Sinir stres hayatta kalma yaşan ve geçim sıkıntısı insana en büyük hastalık getiren unsurlardır.
O zaman bir soru daha sorayım parayı amaç olarak görenlerden misin araç olarak görenlerden mi 😊Öyle yani insanlar sağlık önemli diyor paran olsa da sağlığın olmaz diyor. Yahu paran olmayınca da hastalansan tedavi olamazsın.
Bildiğin büyük bir çıkmaz var ortada. Para hayatın en büyük gerekliliği ve gerçeğidir bu kadar basit.
Sanki parası olmayanlar sağlığını kaybetmiyor gibi bol keseden atanlar var. La zaten bu hayatta fakirlikten insan hasta oluyor.
Sinir stres hayatta kalma yaşan ve geçim sıkıntısı insana en büyük hastalık getiren unsurlardır.
Amaca ulaşmak için araçO zaman bir soru daha sorayım parayı amaç olarak görenlerden misin araç olarak görenlerden mi 😊
Bak hele bak oldu mu şimdi bu cevap 😂Amaca ulaşmak için araç
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.