İyi akşamlar maddi durumumuz iyi evlenince evimizin yarısını oyun odası yapacağız çocuklarımı da gamer olarak yetiştireceğim ilerde kendi aile e spor takımımı kurmayı düşünüyorum valorant iyi oynayan tercih sebebidir ismim Mehmet yaşım 22
neden olmasın? birçok örneği varForumdan bulduğun rastgele biriyle 40 yıl mutlu yaşayabileceğine inanıyorsun yani.
Ya bayan olarak demiş sen erkek yönlendiriyon kanka 🤣 Şim d ine yapalım onları mı evlendirelim.
Bence de neden olmasın abi kafalar uyuyorsa ve mutlu da ilerlerse ciddiye taşıyın hemen ilk anda ciddiye bindirme işi tabineden olmasın? birçok örneği var
sende mi netten buldun levonBence de neden olmasın abi kafalar uyuyorsa ve mutlu da ilerlerse ciddiye taşıyın hemen ilk anda ciddiye bindirme işi tabi
Valla benim abim internetten tanıştı şuan evliForumdan bulduğun rastgele biriyle 40 yıl mutlu yaşayabileceğine inanıyorsun yani.
Benim kardeşimde öyle oldu Facebooktan arkadaş oldular geçen sene evlendiler 😁Valla benim abim internetten tanıştı şuan evli
Yok la benim hanım benim mağaza müdürümdü 🤣 Şimdi ben onun müdürüyümsende mi netten buldun levon
Vay vay iyisin he )) davut emre ile sohbet muhabbet devam ediyor mu o kasayı kullanmaya devam ediyor mu merak ettim.Yok la benim hanım benim mağaza müdürümdü 🤣 Şimdi ben onun müdürüyüm
gel oynayalım kardeşimHmm ben eş degil berbaer oyun oynayacak arkadaş ariyorum o bile yok şuanda yani onceligim o ama eş çikarsa neden olmasin
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.