Link Removed
Kasım indirimlerini kaçıran üzülmüştür valla ya Corsair Cv650 80+Bronze bu fiyata almıştım.Çok iyi fiyat alıcak arkadaşlar düşünmeden alabilir.
Hocan siz bedavaya almışsınızKasım indirimlerini kaçıran üzülmüştür valla ya Corsair Cv650 80+Bronze bu fiyata almıştım.
Sanırım bu CV den daha iyi.Kasım indirimlerini kaçıran üzülmüştür valla ya Corsair Cv650 80+Bronze bu fiyata almıştım.
Doğrudur hocam ama Bronze değilSanırım bu CV den daha iyi.
1099 tlydi. Sepette yüzde 5 1043 e geldi. Kullandığım kredi kartından yüzden 10 puan kazandım. Hepsiburada premium üyesi ordanda yüzde 3 puan aldım. 😂Hocan siz bedavaya almışsınız
FSP Bronze. Yazmamışlar sadece.Doğrudur hocam ama Bronze değil
Yok hocam onla ilgili değil. Ben 11.11 indirimlerinde thermaltake 750w 80+ PSU aldım 1099 TL ye. Bende Bronze yazmadıkları için böyle oldugunu düşündüm. Ancak sonradan araştırınca Bronze kategorisine girmesi için %100 yük altındaki verimliliği esas alınıyormuş.FSP Bronze. Yazmamışlar sadece.
80+ zaten o yüzden yazılıyor. Verimliliğe göre yükseliyor.Yok hocam onla ilgili değil. Ben 11.11 indirimlerinde thermaltake 750w 80+ PSU aldım 1099 TL ye. Bende Bronze yazmadıkları için böyle oldugunu düşündüm. Ancak sonradan araştırınca Bronze kategorisine girmesi için %100 yük altındaki verimliliği esas alınıyormuş.
Yani Bronze yazmamasının sebebi o yükte o verimliliği veremediği için. Yazmadıkları için değil. o yüzden iade edip cv650 aldım. Verimlilik 88
Yani bu durumda yüzde yüz yük altında 82 olamazsa bronz kategorisine giremiyor anladım.80+ zaten o yüzden yazılıyor. Verimliliğe göre yükseliyor.
88 olursa gold oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1099
Orası 115V ile olan sağ taraf 220V bizim ülke için sağ taraf geçerli.Yani bu durumda yüzde yüz yük altında 82 olamazsa bronz kategorisine giremiyor anladım.
Evet hocam baktım şimdi haklısınız. Aralarında hiçbir fark yok. Hatta FSP bir tık daha iyi verilere göre ;Orası 115V ile olan sağ taraf 220V bizim ülke için sağ taraf geçerli.
İşte işin ilginç tarafı, yok. 😂Sonuçta bronz sertifikası var mı 😀
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.