Furkan Karagülle, hala favicon yok.
Daha yapılması gereken çok iyileştirme var.Sanırım nihai sonuca ulaştık.
Furkan Karagülle, hala favicon yok.
O allahın emriO gelecektir belli bir zaman sonra.
Eklendi bir süre sonra göreceksiniz.Furkan Karagülle, hala favicon yok.
Evet geldi.Teşekkür ederiz.Eklendi bir süre sonra göreceksiniz.
Avatar eklendi.Sanırım nihai sonuca ulaştık. eTiKeT™ Şu etiketleme olayını çok beğendim bu arada.
Senin internetinle alakalı olabilir.Bende sorun yok.Biraz ağır yükleniyor gibi
Animasyonlardan dolayı, sırası ile yükleniyor bazı alanlar.Biraz ağır yükleniyor gibi
İş görür mü ?netr0n, benim bir ricam olacak. Link paylaştığımızda linki göz önüne çıkarmak için altını çizip kalın hâle getiriyorum. Ona bir çözüm üretebilir miyiz?
Örnek:
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.