Fiber internetimizi bağlatırken bedava verilen "Tp-Link Archer C5v" adlı cihazı hala kullanmaktayım. Bu cihaz aslında bir modem değil bir routermış ve yazılımı da oldukça sınırlandırılmış. WiFi konusunda berbat ötesi olan bu modemi değiştirmek istiyorum. Kablolu performansı gayet iyi ancak Kablosuz performansı rezalet. WiFi kalitesi için yapılabilecek her yolu denedim (wifi kanal değiştirme/sabitleme, frekans değiştirme gibi) ancak modemin dibinde bulunan televizyonda bile sürekli bağlantı kopukluğu yaşanıyor.
Keenetic marka modemlere baktım ama benim internetim DSL değil. Yani bana WAN portu olan bir modem lazım. Baktığım iki model Keenetic modemde de WAN portu göremedim. DSL girişi ve Ethernet çıkışı vardı sadece. Keenetic Extra DSL ve Keenetic Omni DSL modellerine baktım bulamadım.
Bütçem gayet esnek ama çok pahalı olmasını da istemiyorum. Bana bir fiber modem önerisi yapabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Keenetic marka modemlere baktım ama benim internetim DSL değil. Yani bana WAN portu olan bir modem lazım. Baktığım iki model Keenetic modemde de WAN portu göremedim. DSL girişi ve Ethernet çıkışı vardı sadece. Keenetic Extra DSL ve Keenetic Omni DSL modellerine baktım bulamadım.
Bütçem gayet esnek ama çok pahalı olmasını da istemiyorum. Bana bir fiber modem önerisi yapabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.