Bina kaç yıllıkGeçiş Sağladım,Port Ücreti Yanlış Hatırlamıyorsam 100 İla 120 TL arasıydı. Parasını Ödeyipte Değişim Sağlatabilir miyiz?
Bina kaç yıllıkGeçiş Sağladım,Port Ücreti Yanlış Hatırlamıyorsam 100 İla 120 TL arasıydı. Parasını Ödeyipte Değişim Sağlatabilir miyiz?
10-15Bina kaç yıllık
İç tesisatı kontrol ettiriniz birde
Sanırım Ankastreden Modeme direk kısa kablo ile bağlantı sağlanabiliyormuş,Ankastreye Kaç MBPS gelmekte diye. O kontrolü kendim Nasıl Yapabilirim?İç tesisatı kontrol ettiriniz birde
Ankastre nin orada modemi çalıştırıp test edebilirsin ama biraz uğraştırıcıSanırım Ankastreden Modeme direk kısa kablo ile bağlantı sağlanabiliyormuş,Ankastreye Kaç MBPS gelmekte diye. O kontrolü kendim Nasıl Yapabilirim?
Veya İç Tesisat Değişimini Kenidim Yapabilir miyim?
Bilginiz Var mıdır? Nasıl Yapabileceğim Hakkında. Boşuna İç Tesisata Para Ödemek İstemiyorum.Ankastre nin orada modemi çalıştırıp test edebilirsin ama biraz uğraştırıcı
hocam bu kısıma nereden girdinizEkli dosyayı görüntüle 1365
Altyapı: 72 MBPS
Santral Mesafe: 167 Metre
2 Gün Sonra İnternet Geçişim Tamamlanıcak. 75MBPS Pakete Başvuru Yaptım fakat 35 MBPS şuanlık verebiliriz ilerde yükseltme yapabilirsiniz dediler.
Bu kısıma Nereden Geldiniz Derken?hocam bu kısıma nereden girdiniz
Modemin arayüzünden girilirhocam bu kısıma nereden girdiniz
bu verilere hangi sekmeden ulaşabilirimEkli dosyayı görüntüle 1365
Altyapı: 72 MBPS
Santral Mesafe: 167 Metre
2 Gün Sonra İnternet Geçişim Tamamlanıcak. 75MBPS Pakete Başvuru Yaptım fakat 35 MBPS şuanlık verebiliriz ilerde yükseltme yapabilirsiniz dediler.
onu biliyorum zaten hocamModemin arayüzünden girilir
Altyapı Hızı Ve Santral Mesafesi mi?bu verilere hangi sekmeden ulaşabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 1373
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
onu biliyorum zaten hocam
kabloyu değiştirin kablonun çürümüş ise modem iyi sinyal alamazAltyapı Sonucu 72.Ankastre ile ev içi tesisatı mı yenilesem?
İnce kablolar da iletim kalitesi pek iyi olmaz Cat 6 çekmekde fayda varBilginiz Var mıdır? Nasıl Yapabileceğim Hakkında. Boşuna İç Tesisata Para Ödemek İstemiyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.