Kırmızı İşaret: Ev ile Fiber Arası(Tahmini 30-35 Metre)
Siyah İşaret: Fiber Döşenmiş
Nasıl Fiberi Bizim Binanın Önüne getirebilirim?
ModArt Levon
Furkan Karagülle
Son düzenleme:
Türk Telekom un proje kapsamında o bölge varsa getirirlerEkli dosyayı görüntüle 1351
Kırmızı İşaret: Ev ile Fiber Arası(Tahmini 30-35 Metre)
Siyah İşaret: Fiber Döşenmiş
Nasıl Fiberi Bizim Binanın Önüne getirebilirim?
ModArt Levon
Furkan Karagülle
Evet Hocam varsa getirirler Biliyorum benim Amacım Nasıl Kendi Binama Altyapıyı Çektireceğim.Türk Telekom un proje kapsamında o bölge varsa getirirler
İşte onu diyorum knka bizim istememiz ile keşke gelse yinede türk Telekom u ara söyle birde binadan imza toplayıp türk Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe ver sürece katkı sağlarEvet Hocam varsa getirirler Biliyorum benim Amacım Nasıl Kendi Binama Altyapıyı Çektireceğim.
Binada 10 Daire var sadece biz tek daire 5 Kişi Başvuru Yaptık.15 Başvuruyu Bulsa Yeterli Olur İnşallah.İşte onu diyorum knka bizim istememiz ile keşke gelse yinede türk Telekom u ara söyle birde binadan imza toplayıp türk Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe ver sürece katkı sağlar
Olmaz 15 ama şans işteBinada 10 Daire var sadece biz tek daire 5 Kişi Başvuru Yaptık.15 Başvuruyu Bulsa Yeterli Olur İnşallah.
Hat değerlerini atabilir misin kontrol edeyimHocam Bide ben Farklı Bir İSS'ye Başvuru Sağladım Modem Arayüzümde Maximum 46 Mbps Desteklediği Gözüküyor.Onun için ne yapabilirim?
Hat değerlerini atabilir misin kontrol edeyim
Altyapı Sonucu 72.Ankastre ile ev içi tesisatı mı yenilesem?72 değil 46 Mbps gözüküyor port hızınız maksimum
Portunuzda sıkıntı olabilir veya kapasite düşürülürmus de olabilirAltyapı Sonucu 72.Ankastre ile ev içi tesisatı mı yenilesem?
Anladım.Şuan Türktelekom 12 MBPS kullanıyorum.Portunuzda sıkıntı olabilir veya kapasite düşürülürmus de olabilir
Söyle eğer sıfırdan başvuru yaparsanız yeni port açılır eğer geçiş olursa aynı porttan devam ederAnladım.Şuan Türktelekom 12 MBPS kullanıyorum.
- 2 Gün sonra İSS değişince sonuçların Değişme ihtimali var mıdır?
-Yeni Sağlayıcıya Geçtikten Sonra Port Değişimi İsteyebilir miyim?
-2 Gün sonra İSS değişince sonuçların Değişme ihtimali var mıdır?
Geçiş Sağladım,Port Ücreti Yanlış Hatırlamıyorsam 100 İla 120 TL arasıydı. Parasını Ödeyipte Değişim Sağlatabilir miyiz?Söyle eğer sıfırdan başvuru yaparsanız yeni port açılır eğer geçiş olursa aynı porttan devam eder
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.