Artık siyaset değil bu yoğurt 70tllllllllaslında haklısın tamam özür dilerim "HDP Kadrosu"nu troll olsun diye dedim ama cidden saha siyaset için değil
Artık siyaset değil bu yoğurt 70tllllllllaslında haklısın tamam özür dilerim "HDP Kadrosu"nu troll olsun diye dedim ama cidden saha siyaset için değil
N-neArtık siyaset değil bu yoğurt 70tllllllll
Günaydın kardeşim yakında altınla yarışır🤣
Böyle bir tweet görmedim ?Tayyip haklı
Ekli dosyayı görüntüle 3755
Böyle bir tweet görmedim ?
2013 yılında atılmış bir tweet her zaman bu yola baş koydum çumhur ittifakını destekliyorum
2029 yılına kadar süre verdi bilim adamları bakalım 6 seneden az var kimin suçlu olduğunu böyle bir şey olmaz inşallah olursa göreceğizYa ben bir şey söylemek istemiyorum fakat asıl suçlu CHP. Bundan 10 yıl önce AKP Hatay'da kentsel dönüşüm yapmak istedi ve CHP HDP ile birleşerek buna karşı çıktı, hatta 2 kez dava etti sırf kentsel dönüşüm yapmasın da oylar AKP'ye gitmesin diye.
İnşaAllah suçlu kimse çıkacak kadar bir şey olmaz.2029 yılına kadar süre verdi bilim adamları bakalım 6 seneden az var kimin suçlu olduğunu böyle bir şey olmaz inşallah olursa göreceğiz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.