Linux Exploit Command Execution
nasıl yani?dostum bilgisayar korsanlığını başka yerlere atar mısın?
Her şey etik değerlere uygundur Benim yaptığım işlem sanal laboratuvar üzerinden. Yani hiç kimsenin sunucusunu hackleme değil kendi oluşturduğum sunucuyu hackliyorum ki buradaki bakış açısı hem hacklemeyi öğrenirken hem de korsanların böyle hacklediklerini ve buna karşı nasıl önlem almayız gibi soruların cevabını vermelikankam kanalın kapatılır haberin olsun etik değil.
peki kişilerin kötü yanda kullanmayacağını nerden biliyorsunHer şey etik değerlere uygundur Benim yaptığım işlem sanal laboratuvar üzerinden. Yani hiç kimsenin sunucusunu hackleme değil kendi oluşturduğum sunucuyu hackliyorum ki buradaki bakış açısı hem hacklemeyi öğrenirken hem de korsanların böyle hacklediklerini ve buna karşı nasıl önlem almayız gibi soruların cevabını vermeli
O da videoyu izleyen kişilerin etik değerlerine kalmış Ben kanalın açıklamasına "kanaldaki bütün içerikler eğitim amaçlıdır. Aksi takdirde kullanılması toplumsal ve hukuki sorumluluk doğurabilir. Olası her durumda mesuliyet ilgili kişiye aittir" şeklinde izleyenleri uyardım benlik bir sorun yokpeki kişilerin kötü yanda kullanmayacağını nerden biliyorsun
güzel devam et dostum 3 yıldan beri uğraşıyorum bende kapsamlı bir forum sitesi açacağım tutmasını umuyorumO da videoyu izleyen kişilerin etik değerlerine kalmış Ben kanalın açıklamasına "kanaldaki bütün içerikler eğitim amaçlıdır. Aksi takdirde kullanılması toplumsal ve hukuki sorumluluk doğurabilir. Olası her durumda mesuliyet ilgili kişiye aittir" şeklinde izleyenleri uyardım benlik bir sorun yok
Teşekkür ederim Umarım tutar uygun yerlere reklamlar ve sosyal medya güzel kullanılırsa tutacağını düşünüyorum. Tabi güzel bi kitle elde etmek için bolca zaman ve sabır lazım olacak .d Ne üzerine forum bilişim mi?güzel devam et dostum 3 yıldan beri uğraşıyorum bende kapsamlı bir forum sitesi açacağım tutmasını umuyorum
evet siber güvenlik üzerine olacak 3 yıl önce başladığımda ilk 3 ayda 5 tane site açmıştım hepsinin admin paneli yani güvenliği sıfırdı logları admin paneline atmıştım burp suite ile bana tüm logları atmışlardı korkunçç.. ama şuan log tutmayacağım muhtemelen.Teşekkür ederim Umarım tutar uygun yerlere reklamlar ve sosyal medya güzel kullanılırsa tutacağını düşünüyorum. Tabi güzel bi kitle elde etmek için bolca zaman ve sabır lazım olacak .d Ne üzerine forum bilişim mi?
.d site açmakta ayrı bi iş yok tasarımı yok güvenliği forum için en iyisi güzel bi lisanslı xenforo satın almak tabi onun da fiyatları ucukevet siber güvenlik üzerine olacak 3 yıl önce başladığımda ilk 3 ayda 5 tane site açmıştım hepsinin admin paneli yani güvenliği sıfırdı logları admin paneline atmıştım burp suite ile bana tüm logları atmışlardı korkunçç.. ama şuan log tutmayacağım muhtemelen.
ben hallederim bi şekilde ya aklımda deli fikirler var domainim fena...d site açmakta ayrı bi iş yok tasarımı yok güvenliği forum için en iyisi güzel bi lisanslı xenforo satın almak tabi onun da fiyatları ucuk
hadi hayırlısı bakalım biz de bi selam çakarız forumaben hallederim bi şekilde ya aklımda deli fikirler var domainim fena..
<3hadi hayırlısı bakalım biz de bi selam çakarız foruma
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.