Tamamlanır ama o parçayı kendin yeniden inşa edeceksin sıfırdankim gelirse gelsin düzeltemez bir puzzle düşünün bir parçası eksik tamamlaya bilirmisiniz ? hayır tabikide
Mansurdan olmaz adamda istek yok. İmamoğlundan olur ama Mansur kadar destek görmüyor.Ben hdp'yi savunmadım. Hdp alır gibi bişey demedim.
Mansur aday olursa kazanma ihtimali var. Kazanamasa bile çok yaklaşıcak eminim.
edilemez haldeyse ne olacak biliyorumdaTamamlanır ama o parçayı kendin yeniden inşa edeceksin sıfırdan
Edilir edilir keskin kararlar ile herşey çözülür önce şu herşeyi ben biliyorum kalıbından çıkılması lazımedilemez haldeyse ne olacak biliyorumda
arap ülkelerinden gelen para neden bence anlamak zor değil dimi sence nedenEdilir edilir keskin kararlar ile herşey çözülür önce şu herşeyi ben biliyorum kalıbından çıkılması lazım
koltukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk adddayaaaaaaaaaaa gidiyooooooooooooooooooooooooooooooo🔥 sıcak gelişme 🔥 😂
En düşük emekli maaşı 5500tl oldu harbiden dalga geçiyorlar neden değişiyor sürekli
5500 oldu zaten şimdi en düşük maaş6.500 limit yapıcıklar büyük ihtimalle asgari ücretle farkı düşürmek için
büyük ihtimalle en düşük 6500 çıkar arada çok fark var oy alabilmek icin son kozları5500 oldu zaten şimdi en düşük maaş
Mansurun destekçisi var ben o anlamda dedim.Mansurdan olmaz adamda istek yok. İmamoğlundan olur ama Mansur kadar destek görmüyor.
Ekrem İmamoğlu da olabilir ama onun karar sıkıntı.Mansur aday olursa kazanma ihtimali var. Kazanamasa bile çok yaklaşıcak eminim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.