Neler yeni

ekran kartı

deniz43

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
merhaba arkadaşlar ben bir soru sormak istiyorum merak ettiğim icin bende iki sistem var birinci sistem işlemci i714700kf ve ekran kartı msi ventusx3 4070 diger bir sistem de ise işlemci i514600kf ekran kartı shapper nitro 7800xt ben bu sistemleri 2k monitör ile kullanıyorum gelecek oyunlar icin 2028 kadar bazı oyunlarda ayar kısarak devam edebilirim diye düşünüyorum ama asıl sormak istedigim şu digelim ki 2028 sonrası ekran kartları yetersiz gelirse ben ekran kartı almak yerine yeni olarak 2k monitörlerlerimi satıp 1080p 27 inc 170hz veya 240hz monitör alsam yine bu sistemlerde herhangi bir değişiklik yapmadan 2028 den sonrasına süreyi oyun icin 2 veya 3 yıl daha uzatmam mümkün mü gelecek de yaşarmıyım bilemiyorum ama hani o günün şartlarında durumum olmazda alamazsam diye kafam da soru işareti oluştu ve sormak istedim

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
2028 den sonrası ,1080P için bile, bence zor.
2 sistem kullandığınızı yazmışsınız Neden 2 makina. Eğer keyfe kederse ,birini satıp,diğerini upgrade edebilirsiniz.Veya 2 sinide elden çıkarıp bi tane sağlam bi sistem kurabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Çevrim içi üyeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.