- Bütçe
- 30000 TL
Merhaba Beyler,
*KASA:* DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
*ANAKART:* ASUS PRIME Z690-A DDR5 6000Mhz (OC)
*İŞLEMCİ:* Intel Core I9-12900K 1700
*EKRAN KARTI:* Msı Geforce Rtx 3070 256 Bit 8 GB
*RAM:* G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB – 2X32
*SSD DİSK:* Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000 2X1TB
*MONİTÖR:* ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS
*SIVI SOĞUTUCU:* Arctic Liquid Freezer II 280 Sıvı Soğutucu
*GÜÇ KAYNAĞI:* Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850)
Bu bilgisayarı bilgim çok azken topladım ve o zamanlar sadece iyi birşey olsun niyetiyle toplamıştım.
Şimdilerde darboğaz ve extra özellik ihtiyacımdan dolayı ''darboğaza'' sebep olan ''ekran kartım'' dolayısıyla ekran kartımı satıp üst segment kart almak niyetiyle yükseltme yapmak istiyorum.
Şimdilerde 3d MAX ile modelleme işlerine yönelme aşamasındayım.
İnşaat konut işleri de yaptığımızdan ekmeğimize katkısı olsun istiyorum.
Hakkı neyse onu duymak isterim. Benim ihtiyacım ya da yeni başlamamı baz almadan bunu yapmak istiyorum.
Ne kadar bu şekilde düşündüysem hep daha fazlasını ödemek zorunda kaldım.
Bu işin sonu yok farkındayım fakat tasarım noktasında alacağım ekipmanların ya da donanımların beni ömürlük, 10 yıllık idare edeceğini düşünüyorum. Bu mantıkla yaşıyorum.
Bu anlamda iki tane de monitör almak istiyorum. 32 inç olan monitörümü video ve genel işler için sağ monitör (Obsidian) not defteri için sol monitör de montaj, 3d MAX panelleri bölmek için kullanmak istiyorum.
Sizlerden ricam işlemcim ve PSU özelliklerime bakarak VRAM oranı yüksek RENDER yaparken beni mağdur etmeyecek ''profesyonel'' kullanım amaçlı Ekran kartı, Monitör önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Hayırlı ramazanlar..
*KASA:* DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
*ANAKART:* ASUS PRIME Z690-A DDR5 6000Mhz (OC)
*İŞLEMCİ:* Intel Core I9-12900K 1700
*EKRAN KARTI:* Msı Geforce Rtx 3070 256 Bit 8 GB
*RAM:* G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB – 2X32
*SSD DİSK:* Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000 2X1TB
*MONİTÖR:* ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS
*SIVI SOĞUTUCU:* Arctic Liquid Freezer II 280 Sıvı Soğutucu
*GÜÇ KAYNAĞI:* Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850)
Bu bilgisayarı bilgim çok azken topladım ve o zamanlar sadece iyi birşey olsun niyetiyle toplamıştım.
Şimdilerde darboğaz ve extra özellik ihtiyacımdan dolayı ''darboğaza'' sebep olan ''ekran kartım'' dolayısıyla ekran kartımı satıp üst segment kart almak niyetiyle yükseltme yapmak istiyorum.
Şimdilerde 3d MAX ile modelleme işlerine yönelme aşamasındayım.
İnşaat konut işleri de yaptığımızdan ekmeğimize katkısı olsun istiyorum.
Hakkı neyse onu duymak isterim. Benim ihtiyacım ya da yeni başlamamı baz almadan bunu yapmak istiyorum.
Ne kadar bu şekilde düşündüysem hep daha fazlasını ödemek zorunda kaldım.
Bu işin sonu yok farkındayım fakat tasarım noktasında alacağım ekipmanların ya da donanımların beni ömürlük, 10 yıllık idare edeceğini düşünüyorum. Bu mantıkla yaşıyorum.
Bu anlamda iki tane de monitör almak istiyorum. 32 inç olan monitörümü video ve genel işler için sağ monitör (Obsidian) not defteri için sol monitör de montaj, 3d MAX panelleri bölmek için kullanmak istiyorum.
Sizlerden ricam işlemcim ve PSU özelliklerime bakarak VRAM oranı yüksek RENDER yaparken beni mağdur etmeyecek ''profesyonel'' kullanım amaçlı Ekran kartı, Monitör önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Hayırlı ramazanlar..