merhabalar dragos north premıum xl kasasının ekranlı olanını aldım fakat panele hareketlı wallpaper nasıl ekleyecegımı bulamadım hıc bır yerde bılgısı mevcut degıl yardımcı olur musunuz lütfen
Hayır kardeşim media player değil. Dosya içinde Lively Setup var. Onu önce kuracaksın.yaptım indirip media playerda oynatıyor devamlı dogru mudur media playerdan oynatıyoruz değilmi kasa ekrandaki görüntüyü
aldım indirdim göz atacağım dediğinizede önce nasıl yapılıyor öğreneyım su an yaptım multı media playerdan oynatıyor devamlı görüntüyü dogruı yaptuıysam
tamam ama nasıl halledebilirim ilk kez kullanıyorum neler yapmama gerek anlatır mısınız rıca etsemBunu wallpaper engine ile kolaylikla halledebilirsin.
alıyorum su an aldıktan sonra nasıl yapabilirim peki ilk kez kullandıgım ıcın bılgım hıc yok maalesef çözünürlüğü 1920x515O bildigin ikinci monitor gibi kullaniyorsun. Steam uzerinden wallpaper engine ekle kutupanene gerisi zzaten kolay .
çok teşekkürler
Arkadasin dedigi dosyada kisitli ancak wallpaper ile ucu bucagi olmayan cesitler ile arka plan yapabilirsin. Youtube da guzel detaylari var.alıyorum su an aldıktan sonra nasıl yapabilirim peki ilk kez kullandıgım ıcın bılgım hıc yok maalesef çözünürlüğü 1920x515
çok teşekkürler
Rica ederim.alıyorum su an aldıktan sonra nasıl yapabilirim peki ilk kez kullandıgım ıcın bılgım hıc yok maalesef çözünürlüğü 1920x515
çok teşekkürler
yaptım indirip media playerda oynatıyor devamlı dogru mudur media playerdan oynatıyoruz değilmi kasa ekrandaki görüntüyüRica ederim.
aldım indirdim göz atacağım dediğinizede önce nasıl yapılıyor öğreneyım su an yaptım multı media playerdan oynatıyor devamlı görüntüyü dogruı yaptuıysamArkadasin dedigi dosyada kisitli ancak wallpaper ile ucu bucagi olmayan cesitler ile arka plan yapabilirsin. Youtube da guzel detaylari var.
Kaba taslak şu şekil oluyor.
Yani bilemiyorum,uygulamayı kurcalamak lazım.yaptım indirip media playerda oynatıyor devamlı dogru mudur media playerdan oynatıyoruz değilmi kasa ekrandaki görüntüyü
aldım indirdim göz atacağım dediğinizede önce nasıl yapılıyor öğreneyım su an yaptım multı media playerdan oynatıyor devamlı görüntüyü dogruı yaptuıysam
Hayır kardeşim media player değil. Dosya içinde Lively Setup var. Onu önce kuracaksın.yaptım indirip media playerda oynatıyor devamlı dogru mudur media playerdan oynatıyoruz değilmi kasa ekrandaki görüntüyü
Telefonda nasıl işaretleyebilirim çözümüHayır kardeşim media player değil. Dosya içinde Lively Setup var. Onu önce kuracaksın.
Microsoft store dan da indirebiliyorsun.
Sonra bu programda üstte ADD WALLPAPER (DUVAR KAĞIDI EKLE) kısmına tıklayıp dosyada yer alan wallpaperları ekliyorsun. eklemesi biraz zaman alır acele etme.
NOT: Lively Wallpaper sistemi çok yormaz o yüzden önerimdir 😉
Ekli dosyayı görüntüle 9206
Wallpaperları seçtikten sonra ayarlar kısmında hangi ekranda çalışmasını istediğini de ayarlaman mümkün.
Bak üstte sağda AKTİF DUVAR KAĞITLARI kısmına tıklıyorsun ve kasanın lcd ekranın görünmesini oradan ayarlıyorsun oluyor bitiyor. Yani Masaüstü monitöründe çalıştırmayıp kasanın LCD ekranında duvar kağıdını çalıştırabiliyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 9207
Eğer bu şekilde halledersen mesajımın sol kısmından sorunu ÇÖZÜM olarak işaretleyebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 9208
İşaretledim sanırım çok teşekkürlerHayır kardeşim media player değil. Dosya içinde Lively Setup var. Onu önce kuracaksın.
Microsoft store dan da indirebiliyorsun.
Sonra bu programda üstte ADD WALLPAPER (DUVAR KAĞIDI EKLE) kısmına tıklayıp dosyada yer alan wallpaperları ekliyorsun. eklemesi biraz zaman alır acele etme.
NOT: Lively Wallpaper sistemi çok yormaz o yüzden önerimdir 😉
Ekli dosyayı görüntüle 9206
Wallpaperları seçtikten sonra ayarlar kısmında hangi ekranda çalışmasını istediğini de ayarlaman mümkün.
Bak üstte sağda AKTİF DUVAR KAĞITLARI kısmına tıklıyorsun ve kasanın lcd ekranın görünmesini oradan ayarlıyorsun oluyor bitiyor. Yani Masaüstü monitöründe çalıştırmayıp kasanın LCD ekranında duvar kağıdını çalıştırabiliyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 9207
Eğer bu şekilde halledersen mesajımın sol kısmından sorunu ÇÖZÜM olarak işaretleyebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 9208
Ben hallettim sıkıntı yok Halledebildin mi bari?Telefonda nasıl işaretleyebilirim çözümü
Evet oldu çok teşekkürler ☺Ben hallettim sıkıntı yok Halledebildin mi bari?
Güle güle kullan 👍Evet oldu çok teşekkürler ☺
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.