İvedilikle dm den cevap bekliyorum bakarsan çok sevinicem!!!!!Yalan haberi yaymaktan geri kalmıyor veled. 16 yaşındasın. Aklın bir şeylere ermeyen bir ergensin.
Öncelikle diğer kullanıcılara Veled diye hitap etmek hiç hoş değil.Yalan haberi yaymaktan geri kalmıyor veled. 16 yaşındasın. Aklın bir şeylere ermeyen bir ergensin.
Hocam profilinizde neden Kızılay var?Yalan haberi yaymaktan geri kalmıyor veled. 16 yaşındasın. Aklın bir şeylere ermeyen bir ergensin.
Haberde doğruydu yalan dedi trol herhaldeHocam profilinizde neden Kızılay var?
Kendisi paso değiştiriyor. Bir ara TRT reklamı yapıyordur TRT logosu vardı ondan önce kendi logosu gibi bir şey vardı şimdi de kızılay oldu. Bu yanılmıyorsam 1-2 ay içinde 4 yada 5. Profil resmi değiştirişi.Hocam profilinizde neden Kızılay var?
Yakında 💡💡Kendisi paso değiştiriyor. Bir ara TRT reklamı yapıyordur TRT logosu vardı ondan önce kendi logosu gibi bir şey vardı şimdi de kızılay oldu. Bu yanılmıyorsam 1-2 ay içinde 4 yada 5. Profil resmi değiştirişi.
Ahbap sivil toplum kuruluşudurahbap bir devlet kurumu değil dernektir.
devlet kurumu olmayan ihtiyacı olan herkes satın almak almak isterse alır çadırları.
ahbapca toplanan bağışlara devlet karışmadığı gibi derneğin
kızılaydan böyle bir talebi olmuş ve talebine karşılık vermiş yanlış olan bişe yok.
devlet kurumlarıyla dernekleri karıştırmayınız keza
ahbap kendi derneği olarak böyle karar almışsa buna kimse karışamaz onların bileceği iştir
devlet olarak ihtiyacı olmayan hiç bir kuruma yardım etmek zorunda değildir.
zaten kendisi ihtiyacı olanlara bedava çadır veriyor
ama sen bir dernek olarak satın almak istiyorsan buna hayır denmez.
ister doğru anlayın ister yanlış kızılaya suçlu gözüyle bakmak yanlış
ahbaptakilerin beyni seninki kadar çalışamıyorsa bunda ne devlet nede bir başkası suçludurAhbap sivil toplum kuruluşudur
mantıklı olan bu paranın çadırlara verilmek yerine bir binanın yapılış maliyeti 5-10 mm
5-10 adet bina yapılabilirdi
Tartışmalarınızı hakaret boyutuna taşımayın arkadaşlar rica ediyorum.ahbaptakilerin beyni seninki kadar çalışamıyorsa bunda ne devlet nede bir başkası suçludur
Estafurullah kesinlikle kötü bir düşünce ile cevaplamadım arkadaşın yanıtınıTartışmalarınızı hakaret boyutuna taşımayın arkadaşlar rica ediyorum.
Ya zaten dikakt ederseniz kalkıp ceza vermiyoruz sözlü uyarıyoruz ki tüm modlarımız da aynı şekilde.Estafurullah kesinlikle kötü bir düşünce ile cevaplamadım arkadaşın yanıtını
arkadaşımızın cevabı yerinde olduğu için bu tür bir cümle kullandım üzüldüyse kusura bakmasın
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.