ModArt Levon abi seninkids böyle olmaz inşallah
Piyasa sallayacakHayırlısı neyse o olsun bakalım levo ne yapacak ModArt Levon
biz hiç bir zaman yanlış yere çekmiyoruz merak etmeyin. o şahıslarıda dün tanımadık kimin nereye çekmek istediğini biz emin olun çok ama çok iyi biliyoruz8799Tl ile Türkiye’nin en iyi sistemi cümlesinden anlaşılan bu paraya alınabilecek en iyi sistem bunu yanlış yere çekiyorsanız öngörü ile bakıyorsunuz demektir
İşte onun sebebi 1 saat bekletme olayı. O duruma karşıyım ama bazı kişiler yapın diyor diye bende ekliyorum. Fakat tüm al satçılar doluşuyor.Siteye bile giremeden stok bitti ula bi bilgisayar alıcaz onuda başaramadık
İşte onun sebebi 1 saat bekletme olayı. O duruma karşıyım ama bazı kişiler yapın diyor diye bende ekliyorum. Fakat tüm al satçılar doluşuyor.
Ben bu sefer hiçte 1 sonra link ekleme olay
Abi siteye girsem stok öyle bitse yine eyvallah uzun süredir almaya çalışıyorum hiç bi türlü yetişemiyorum ülkemizde okadar çok fırsatçı varki esas ihtiyacı olanlar malesef alamıyorlar ama bunun önünede malesef geçilcek bi sistem yok her sistem çıktığında şansımızı deniycez napalım ve abi sendemi itopya üzerinden çıkartıcaksın acabaİşte onun sebebi 1 saat bekletme olayı. O duruma karşıyım ama bazı kişiler yapın diyor diye bende ekliyorum. Fakat tüm al satçılar doluşuyor.
Ben bu sefer hiçte 1 sonra link ekleme olayını yapmak istemiyorum.
Ben bu sefer 1 saat bekletme olayını yapmazsam bence daha iyi dayanır.Abi siteye girsem stok öyle bitse yine eyvallah uzun süredir almaya çalışıyorum hiç bi türlü yetişemiyorum ülkemizde okadar çok fırsatçı varki esas ihtiyacı olanlar malesef alamıyorlar ama bunun önünede malesef geçilcek bi sistem yok her sistem çıktığında şansımızı deniycez napalım ve abi sendemi itopya üzerinden çıkartıcaksın acaba
İnşallh abi cevap için teşkkür ederim <3Ben bu sefer 1 saat bekletme olayını yapmazsam bence daha iyi dayanır.
Bence yapma abi seni sosyal medyadan forumdan takip edenlerin videodan haberi zaten olur, al-sat yapanların eline düşmesin.Ben bu sefer 1 saat bekletme olayını yapmazsam bence daha iyi dayanır.
Aynen öyle takip edenler kazanır bu kadar basit.Bence yapma abi seni sosyal medyadan forumdan takip edenlerin videodan haberi zaten olur, al-sat yapanların eline düşmesin.
Özellikleri 5-10dk önce forumdan paylaş abi sistem geldiği gibi satışa sunulsun olmaz mı?Aynen öyle takip edenler kazanır bu kadar basit.
Aynen öyle takip edenler kazanır bu kadar basit.
Foruma özel özellikler açıklanırsa bizimde ayrıcalığımız olur çok iyi fikir gibi geldi bana ama taktir tabi ki levo ya ait .Özellikleri 5-10dk önce forumdan paylaş abi sistem geldiği gibi satışa sunulsun olmaz mı?
O olmaz işte. Sonra rakip firmalar bizi vurmak için donanımları baz alıyor. Zamanında onu yaptık ağzımızdan burnumuzdan geldi.Foruma özel özellikler açıklanırsa bizimde ayrıcalığımız olur çok iyi fikir gibi geldi bana ama taktir tabi ki levo ya ait .
Ustadim saygilar, ben donanim yazilim vs konularini takip etmeyi severim, popüler bir dönemde donanim arşivine katildim, ara ara girip ciktik foruma, kanal sahibinin yorumlarda milletle takismasi, herkezi terslemesi vs sebeplerle forumu birakmistim, siz gibi yasini almış insanlarla insallah turkiyede bu isler guzel yerlere gelir.. forumu yeni gördüm bu sebeple katildim, yapacaginiz sistemlerde de nacizane tavsiyem soyle olur; dogru adrese ulasmasi icin alıcılar belli yayıncıları takip ediyolar, oncesinden duyurduğunuz sistemi günü gelince paylaşılmanız halinde bir nebze hazırlıkla ulasilabilir.O olmaz işte. Sonra rakip firmalar bizi vurmak için donanımları baz alıyor. Zamanında onu yaptık ağzımızdan burnumuzdan geldi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.