hayır o fiyata 3060 biraz daha eklerseniz indirimli 3060ti sistemler çıkıyorCevabınızı bekliyorum.
6 taksit ile alındı.
Kazıklandım denebilir mi yani 😅hayır o fiyata 3060 biraz daha eklerseniz indirimli 3060ti sistemler çıkıyor
Link Removed kazıklanmışınızKazıklandım denebilir mi yani 😅
Peki en fazla ne kadar tutar bu aldığım sistem? 6 taksitli fıyatı bu şekildeLink Removed kazıklanmışınız
anakart b660 olması iyi ve ramin Mhz değeri yüksek
bazılarında 5 taksit var faiz koymuyor bazılarında 6 taksit var koymuyorPeki en fazla ne kadar tutar bu aldığım sistem? 6 taksitli fıyatı bu şekilde
Peki sistem nasıl onuda yorumlar mısın?bazılarında 5 taksit var faiz koymuyor bazılarında 6 taksit var koymuyor
sistem iyi ama stok bitmiş tavsiyem biraz beklemenizPeki sistem nasıl onuda yorumlar mısın?
Vallahi çoktan aldım ama iade edebilirim 14 gün içinde iade hakkım varsistem iyi ama stok bitmiş tavsiyem biraz beklemeniz
Kaç TL zararım var 😄sistem iyi ama stok bitmiş tavsiyem biraz beklemeniz
hocam ben olsam iptal ederdim indirimli sistem yakalardımVallahi çoktan aldım ama iade edebilirim 14 gün içinde iade hakkım var
Kaç TL zararım var 😄
Düşünücem babam aldı zaten ben almadım sistemin kalmasına karar verirsem ilerde ben de bi işe girer ekran kartını değiştiririm ne kadar zarar ettiği mi merak ediyorum onuda yazarsanız iyi olurhocam ben olsam iptal ederdim indirimli sistem yakalardım
14.500 3060ti sistem bile çıkmıştı
Onuda çalışarak ödeyeceğim yapacak bi şey yok be hocam sistem hakkında da bi yorum yapabilirseniz iyi olur kaç yıl götürür bu beniBir tık pahalıya almışsınız. Fazladan 2.000 TL gibi bir tutar ödemişsiniz diyebilirim. Sistemin genel parçaları sorunsuz denilebilir. SSD'yi sık sık kontrol edin. Sağlık düşüşü yaşanabilir.
Onuda çalışarak ödeyeceğim yapacak bi şey yok be hocam sistem hakkında da bi yorum yapabilirseniz iyi olur kaç yıl götürür bu beni
sistem rahatlıkla 2 yıl götürür sonrası için bir şey diyememOnuda çalışarak ödeyeceğim yapacak bi şey yok be hocam sistem hakkında da bi yorum yapabilirseniz iyi olur kaç yıl götürür bu beni
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.