Gördüğüm en dengesiz, en berbat sistem olabilir. .Selam dostlar. Şu sistem ekran kartısz 21.500₺. Fiyatı nasıl acaba alınır mı pahalı mı
Elden bi bilgisayardı satıyor da intel için hic bilgim yok. Neleri değiştmem gerek bunda neyi değiştrip almalıyımGördüğüm en dengesiz, en berbat sistem olabilir. .
Kim topladı merak ettim.
Tecrübem beni yanıltmıyor yine. Kesin dedim kazıkçı bilgisayarcıdır. O kişiden koşarak uzaklaşın çünkü sistem tamamen dengesiz ve kötü. Bütçenizi yazın bizler size adam gibi bir bilgisayar önerisi verebiliriz.Elden bi bilgisayardı satıyor da intel için hic bilgim yok. Neleri değiştmem gerek bunda neyi değiştrip almalıyım
Değmez alma ekran kartlı modelleri var
Onlara bak bunu almış olsan bile anakart ve işlemciye göre pahalı fiyat ödemiş olucaksın
Çok teşekkür ederim. Aklımda 5700x ve 3070 sistem toplamak var uygun varsa önerir misinizTecrübem beni yanıltmıyor yine. Kesin dedim kazıkçı bilgisayarcıdır. O kişiden koşarak uzaklaşın çünkü sistem tamamen dengesiz ve kötü. Bütçenizi yazın bizler size adam gibi bir bilgisayar önerisi verebiliriz.
Bilgisayar toplama konusunda Kürşat Kütükçü abi epey bilgili size yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Tam bütçeniz nedir? Ona göre bir sistem önerebiliriz.Çok teşekkür ederim. Aklımda 5700x ve 3070 sistem toplamak var uygun varsa önerir misiniz
19-20Tam bütçeniz nedir? Ona göre bir sistem önerebilirim.
Tamamdır, ufak bir araştırma yapıp size döneceğim.
Teşekkür ederim elinize sağlık sizi yoruyorumTamamdır, ufak bir araştırma yapıp size döneceğim.
Size zahmet gönderebilir misiniz biMerhaba bütçe 19/20 demişsiniz bulduğunuz PC 21500 tam bütçeniz nedir maksimum yardımcı olmak isterim
Paylaştığıniz PC 21500 sizin bütçeniz tam olarak nedirSize zahmet gönderebilir misiniz bi
Muhtemelen konu sahibi 2 aşağı 2 yukarı çıkabilir. Yani mesela 20k veren 21-22de verebilir zorlayıp öyle demek istiyor sanırım.Paylaştığıniz PC 21500 sizin bütçeniz tam olarak nedir
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.