Neler yeni

Bilgisayarım 360 hz i destekler mi

Gabicik

Yeni Üye
Uzman
Konular
7
ModArt Kredi
0
merhaba yakın zamanda 24 inch 360hz monitore gecmeyi planlıyorum suan anlık olarak 240 hz kullanmaktayım çok kafamı karıştıran bir problemim var 360 hz monitor için 360 fps sabit mi almam gerekiyor fps 400-500 arası alıyorum arada fightlarda falan 360 ın altına indiğini görüyorum cok büyük bir sorun teskil eder mi ?

SİSTEMİM

İNNO3D RTX 3060 12 GB
RYZEN 5 5600
(240hz ın altına inmeden monitor önerilerine açığım sorun teşkil edicek ise )

Gabicik

Yeni Üye
Uzman
Konular
7
ModArt Kredi
0
Sorun olmaz,ama 240 hz de gayet iyi bi değer. Monitör için.
Evet zaten hz olarak iyi suankı monitor fakat 32 inç olduğu için pek uygun değil fps oyunlarına almışken de yüksek birşey almak istiyorum

Sorun olmaz,ama 240 hz de gayet iyi bi değer. Monitör için.
Çok kafamı karıştırdı birkaç insan 360 ın altına inerse cok kötü olur falan diye onun için forumda da sormak istedim umarım herşey istediğim gibi olur

By. Scout

Pro Üye
Uzman
Konular
0
ModArt Kredi
0
merhaba yakın zamanda 24 inch 360hz monitore gecmeyi planlıyorum suan anlık olarak 240 hz kullanmaktayım çok kafamı karıştıran bir problemim var 360 hz monitor için 360 fps sabit mi almam gerekiyor fps 400-500 arası alıyorum arada fightlarda falan 360 ın altına indiğini görüyorum cok büyük bir sorun teskil eder mi ?

SİSTEMİM

İNNO3D RTX 3060 12 GB
RYZEN 5 5600
(240hz ın altına inmeden monitor önerilerine açığım sorun teşkil edicek ise )
Sorun teşkil etmez. Şuan için 240 Hz'de ideal bi' frekans değeri. Boşa masraf yapmaya gerek yok.
Çok kafamı karıştırdı birkaç insan 360 ın altına inerse cok kötü olur falan diye onun için forumda da sormak istedim umarım herşey istediğim gibi olur
Şehir efsanesi bunlar. Sorun olmaz.
Evet zaten hz olarak iyi suankı monitor fakat 32 inç olduğu için pek uygun değil fps oyunlarına almışken de yüksek birşey almak istiyorum
FPS tarzı oyunları oynuyorsan eğer 24 inç Full HD bi' monitör lazım sana o zaman.

Son düzenleme:

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
32 inçte aslolan,çözünürlük.2K bile zor kurtarır. Pixelleri sayarsın. Görüntü bulANIKLAŞIR.HZ olayından daha önemli,yani.

Gabicik

Yeni Üye
Uzman
Konular
7
ModArt Kredi
0
32 inçte aslolan,çözünürlük.2K bile zor kurtarır. Pixelleri sayarsın. Görüntü bulANIKLAŞIR.HZ olayından daha önemli,yani.
Onun için değiştiriyorum monitörümü 24 inç tercih edeceğim bir daha değiştirmemek ve bütçem olduğu içinde 360 tercih ettim ileride yükseltme yaparsam cok daha rahat kullanacağımı düşünüyorum ama şuanlık da kullanabilecegimi söylediniz aldığım zaman tecrübelerimi yazarım

Sorun teşkil etmez. Şuan için 240 Hz'de ideal bi' frekans değeri. Boşa masraf yapmaya gerek yok.

Şehir efsanesi bunlar. Sorun olmaz.

FPS tarzı oyunları oynuyorsan eğer 24 inç Full HD bi' monitör lazım sana o zaman.
evet kral öyle bir monitor alacağım inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Çevrim içi üyeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.