teşekkürlerAllah kurtarsın 😅
Biz yardimci oluruz, nerede sikinti varsa soyleyin yeterkiYouTube’dan video izleyip yaparım kolay iş gibisinden havalara girmiştim ama an itibarıyla anakart gelince bi açıp bakayım dedim olacak iş gibi değilmiş şöyle bekliyorum.
Ramler de gelsin konu açarım büyük ihtimal yarım gün sürecek 😅Biz yardimci oluruz, nerede sikinti varsa soyleyin yeterki
Soğutucu baya zor olacak gibi duruyorKolay aslında zor olan PSU kablolarını doğru şekilde bulup yerini takmak ve kablo düzenleme işte bura en uzun süren ve en zor şey
Cansın kankam sağolasın RAM'leri bekliyorum.İstanbul da isen gelip kurayım ücretsiz değilsen online bağlantı ile yardımcı oluruz canını sıkma biz buradayız brom
İlk defa topluyorum ya çok karışık geldi.Kablo dışında zor değil bence ya. Yalnız Ekran kartı eğer çok büyükse ve çıkarıp takmak için olan çentiği kapatıyorsa büyük işkence.
Intel yaptım.
Güzel ikili, BIOS update yaptırmanız güzel olmuş yoksa görüntü gelmezdi. Ekran kartı olarak güncellik vs derken 4080 alabilirsiniz. Şu anda Asus Tuf var.Ekli dosyayı görüntüle 2048
Şu ikili var hocam biosu update ettirdim 13 için bir Ramler kaldı itopya 2 gündür kargolayamadı bir de ekran kartı 3080 ti veya şımarıp 4080 alacağım.
Hay maşallah taş gibi sistem ayıptır sorması ne kadara geliyor bu sistem knka 😊Ekli dosyayı görüntüle 2048
Şu ikili var hocam biosu update ettirdim 13 için bir Ramler kaldı itopya 2 gündür kargolayamadı bir de ekran kartı 3080 ti veya şımarıp 4080 alacağım.
Ben şu anakarti çok beğeniyorumEkli dosyayı görüntüle 2048
Evet gördüm onu da 4080 olursa biraz bekletecek ay sonuna doğru anca.Tuf da 1 tane kalmış yarına biterGüzel ikili, BIOS update yaptırmanız güzel olmuş yoksa görüntü gelmezdi. Ekran kartı olarak güncellik vs derken 4080 alabilirsiniz. Şu anda Asus Tuf var.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.