Bence bugün bitmiştir stoklar yarına kaldığını hiç düşünmüyorum.İnsanlar bi çılgınlık yapıp sabahın köründe sıraya girmezse alabileceğim ben de inşallah acıbadem mağazasından
Bence bugün bitmiştir stoklar yarına kaldığını hiç düşünmüyorum.İnsanlar bi çılgınlık yapıp sabahın köründe sıraya girmezse alabileceğim ben de inşallah acıbadem mağazasından
Alırsın, kanka inşallah alamassan üzülme DA sistem geliyorİnsanlar bi çılgınlık yapıp sabahın köründe sıraya girmezse alabileceğim ben de inşallah acıbadem mağazasından
Bittiğini sanmıyorum 1 saate gece hem trafik var bayaBence bugün bitmiştir stoklar yarına kaldığını hiç düşünmüyorum.
Onay yaptıysan olmaz heraldeben stok bittikten sonra sepetteyken alabilmeyi başardım herhangi bir iptal falan olur mu? alma saatim 19:08 falan
şuan sistem hazırlanıyorOnay yaptıysan olmaz heralde
Yani sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta onaylamışsın para karttan çıkmış bişe olmazşuan sistem hazırlanıyor
inşallah bitmemiştir ya aylardır fp sistem bekliyorum , umarım sende alabilirsin 1 kişi almış gördüğüm kadarıyla şuan o kadarAlırsın, kanka inşallah alamassan üzülme DA sistem geliyor
Bittiğini sanmıyorum 1 saate gece hem trafik var baya
Sağol kardeşim alamassamda çok dert yapmıcam DA sistem de var çünküinşallah bitmemiştir ya aylardır fp sistem bekliyorum , umarım sende alabilirsin 1 kişi almış gördüğüm kadarıyla şuan o kadar
Hocam acıbadem şubesinde ki durumlar nasıldı? Çok doluluk var mıydı sistem içinModArt Levon Teşekkür Ederim Kardeşim , Eşim İçin Bayadır Sistem Bekliyodum , Acıbadem Şubesinden Alabildi , eline emeğine sağlık 🤲
Kanka tahminimce stok vardır çok kişi gitceğini zannetmiyorum ama yarın erken davranmanı tavsiye ederimHocam acıbadem şubesinde ki durumlar nasıldı? Çok doluluk var mıydı sistem için
Bu sistemi alanlara mw2 hediye ediyor mu hocam itopya. Öğrenebilir miyiz acaba çünkü intel kampanyası 31 ocağa kadar devam ediyor itopyada bu kampyanya dahildi sanırım.Ya sorma benimde sinirim bozuldu. Bu tür sistemlerde online satılıyor ve bizlerde bu kurala uyuyoruz. İnsanlar bize kıyak geçiliyor sanıyorlar ama öyle bir durum yok işte 😞 Kısmet değilmiş deriz fırsat bitmez bir sonrakini bekler bizim arkadaşlar artık 😁
Valla öyle yapıcam kankaKanka tahminimce stok vardır çok kişi gitceğini zannetmiyorum ama yarın erken davranmanı tavsiye ederim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.