Haklısınız, biraz alaycı konuşmuştum, aslında öyle konuşmam ben fakat ne kadar konuşursam bana da o kadar "AKP'li muamelesi yapıp koyun emojisi falan atıyorlardı" ben de birazcık sinirlendim çünkü ölümüne savundukları parti teröristler ile aynı masada. Baştaki yorumunuz da çok haklı fikirlere aslında saygı duyulması lazım. CHP'yi tutmak da bir fikir fakat bence mantıklı bir fikir değil mesela. Bu arada bu yorumu yazmak için ayırdığınız süre için teşekkür ederim, bildirimi gelmedi ama konuya mesaj geldiğine dair.Valla düşünceye saygı duyulması lazım.
Bizim forumda da siyasi bir konu açıldı ve moderasyon ekibimiz direk yorum atarak sadece fikrinizi yazın ve birbirinize sataşmayım dedi. Olay bu kadar basit.
Okuduğum kadarıyla sen yazdığın ile biraz alaycı olmuşsun ama gereği yok. Herkes seninle aynı düşüncede olamaz.
Bizim forumda sözlü olarak kişisel uyarıyoruz. Ben kişisel uyarıdan yanayım ki bu sayede sizler daha üsturuplu olursunuz.
Kişisel uyarı sizlerde daha iyi ve doğru bir bilinç oluşturur ve bu sayede daha güzel aile ortamının olduğu bir forum olarak ayakta kalırız 😊
Zaten bir çok moderatör de siyaset tartışıp kendisiyle ufacık ters düşeni banlıyorlar.Technopat ekibi egoist bir ekip sürekli birilerine laf sokalım birilerine ban atalım diye zaman öldürüyorlar.Zaten çıkardıkları sistemler de çöp neden takip ediliyor bilmiyorum.
Olay ban yemem değil, olay HAKSIZ BAN yemem. Bu yüzden paylaşmak istedim. Eğer bir yanlışım var ise lütfen beni eleştirin, insanların eleştiriye de ihtiyacı vardır.Arkadaşlar, Technopat sitesi de faydalı güzel bir site. Burası da öyle.
Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün videolarından çokça faydalandım. Bilgili kişiler. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyorlar. Tıpkı buradakiler gibi.
Her yerin kendine göre kuralı olur ve bu kuralları site sahipleri belirler. Moderasyon ekibi de uygular. Kullanıcılar bu kurallara uymalıdır. Kuralı beğeniriz beğenmeyiz o ayrı bir tartışma konusu.
Technopat veya başka bir siteyi burada yermek, eleştirmek kimseye bir şey kazandırmaz.
Buradan ban yersek gidip başka sitede burayı mı eleştireceğiz.
Arkadaşlarım veya abilerim. Zamanınızı ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim.