Valla çok güzel kazandınız. Milletçe ülkece güzel kazandık. Daha nicelerine İNŞALLAAHHHH...Döktürmüş reisim. Duyanlara duymayanlar, RTE yine kazandı
Olsun vatan düşmedi.Valla çok güzel kazandınız. Milletçe ülkece güzel kazandık. Daha nicelerine İNŞALLAAHHHH...
Fakat yazdığın cümle de bir hata görüyorum RTE Kazandı demişsin.
RTE değil Millet kazandı ben kazandım halk kazandı diyeceksin.
Ekli dosyayı görüntüle 6078
?Millet kazandı ben kazandım halk kazandı diyeceksin.
ne kadar komikti.moralim bozuk olduğunda bunu dinlerim artıkSesi cok güzel keşke müziğe devam etseydi.
Benim için dinimi yaşayabilmek ekonomiden öte geliyorValla çok güzel kazandınız. Milletçe ülkece güzel kazandık. Daha nicelerine İNŞALLAAHHHH...
Fakat yazdığın cümle de bir hata görüyorum RTE Kazandı demişsin.
RTE değil Millet kazandı ben kazandım halk kazandı diyeceksin.
Ekli dosyayı görüntüle 6078
Erdoğan'dan önce gizlice namaz mı kılınıyordu? Sana bunu kim anlattıysa kit onun yüzüne tükür güzel kardeşim.Benim için dinimi yaşayabilmek ekonomiden öte geliyor
Unutmayın ki Erdoğan'dan önce gizlice namaz kılan çoktu, Arapça ezan okuyanlar ya cezaevine gönderiliyordu ya da idam ediliyordu.
Başörtülüler zulüm görüyordu. Din düşmanı Ecevit sırf baş örtülü diye TBMM'deki milletvekiline "Haddini bildirin!" demişti. Oğlu şehit olan ana sırf baş örtülü diye cenazeye alınmadı. Baş örtülü diye okula alınmayan, hastaneye alınmayan çoktu.
Erdoğan bu yasayı kaldırınca bazı vekiller baş örtü yasağı geri gelsin diye imza topladı, içinde Kılıçdaroğlu'nun imzası vardı...
Yani diyeceğim; Her gün kuru ekmeğe muhtaç olacak olsam bile, halkım ve ben dinimi özgürce yaşayacaksa o kuru ekmeğe de şükür ederim. Yeter ki dinimi yaşayabilmeme izin versinler. Dinimi yaşamama engel olacak kişi dünyanın en iyi ekonomisini de bana verecek olsa o ekonomiye lanet ederim.
ikinci araba ne zaman la boşver onlarıBenim için dinimi yaşayabilmek ekonomiden öte geliyor
Unutmayın ki Erdoğan'dan önce gizlice namaz kılan çoktu, Arapça ezan okuyanlar ya cezaevine gönderiliyordu ya da idam ediliyordu.
Başörtülüler zulüm görüyordu. Din düşmanı Ecevit sırf baş örtülü diye TBMM'deki milletvekiline "Haddini bildirin!" demişti. Oğlu şehit olan ana sırf baş örtülü diye cenazeye alınmadı. Baş örtülü diye okula alınmayan, hastaneye alınmayan çoktu.
Erdoğan bu yasayı kaldırınca bazı vekiller baş örtü yasağı geri gelsin diye imza topladı, içinde Kılıçdaroğlu'nun imzası vardı...
Yani diyeceğim; Her gün kuru ekmeğe muhtaç olacak olsam bile, halkım ve ben dinimi özgürce yaşayacaksa o kuru ekmeğe de şükür ederim. Yeter ki dinimi yaşayabilmeme izin versinler. Dinimi yaşamama engel olacak kişi dünyanın en iyi ekonomisini de bana verecek olsa o ekonomiye lanet ederim.
Ha bide Lozan bitecek uçacağız kaçacağız diyen koyunlar vardı ne oldu? Lozan bitmediikinci araba ne zaman la boşver onları
yazık 2023 lozan bitiyordu hahahahahhaaa
Ha bide Lozan bitecek uçacağız kaçacağız diyen koyunlar vardı ne oldu? Lozan bitmedi
Tamam, ekonomi batınca, ülke iflas edince, bağımsızlığın gidince dinini "özgürce" yaşarsın. Bu devirde her şey ekonomi hatırlatırım.Benim için dinimi yaşayabilmek ekonomiden öte geliyor
Valla uçtuk ya ama nedense terse doğru uçtuk uzun adam tuşları karıştırdı herhalde .kuyruk vardı kuyruk
SUS CHAPEEEEEEETamam, ekonomi batınca, ülke iflas edince, bağımsızlığın gidince dinini "özgürce" yaşarsın. Bu devirde her şey ekonomi hatırlatırım.
Daha geçmişinizi doğru bilmiyorsunuz yalan yanlış şeyler uyduruyorsunuz. Doğru geçmişi Levon abim gayet güzel açıklamış yaşayan biri olarak.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.