Selamlarr,
Biliyorsunuz ki daha oncesinden macOS denemesi yapmistim ve bana farklı forumlarda kuramazsınız demişlerdi ve kurdum. Tabii donanım hızlandırma calismiyordu. Kurduğum konu:
Sistem Bilgisi:
Simdi ise Donanim Hızlandırma calisir halde kurdum, kurulumda emegi gecen Finder'a teşekkürler <3
OSX'ten görüntüler:
Raven mimarisine sahip olan butun apu sistemler kurabilir, konu açıp Finder'dan yardim alabilirsiniz
Biliyorsunuz ki daha oncesinden macOS denemesi yapmistim ve bana farklı forumlarda kuramazsınız demişlerdi ve kurdum. Tabii donanım hızlandırma calismiyordu. Kurduğum konu:
Athlon 3000G | Vega 3 | OpenCore | macOS Monterey 12.3
Kullandığım imaj dosyası: Konu icerisinde EFI vardir, sadece config lazim size. https://forum.modartpc.com/konu/macos-monterey-intel-ve-amd-kurulum-imaji.1640/ Sistem Bilgisi: İşlemci: Athlon 3000G RAM: 4 GB RAM Ekran kartı: Vega 3 Anakart: A320M-S2H Kurulumu hard diske yaptım öncelikle ve...
forum.modartpc.com
- İşlemci: Athlon 3000G
- RAM: 12 GB RAM
- Ekran kartı: Vega 3
- Anakart: A320M-S2H
Simdi ise Donanim Hızlandırma calisir halde kurdum, kurulumda emegi gecen Finder'a teşekkürler <3
OSX'ten görüntüler:
Raven mimarisine sahip olan butun apu sistemler kurabilir, konu açıp Finder'dan yardim alabilirsiniz