gigabyte ekran kartları genelde önerilmiyorLink Removed
Bu sistem sizce alınır mı
ram xpg d50 ve 1 tb ssd ile değiştireceğim alırsam
sence onu almak yerine bunu almak daha mantıklı değil miParça kalitesi yok ama alınabilir
Biri ti biri değilsence onu almak yerine bunu almak daha mantıklı değil mi
Biri ti biri değil
Öyle demiyorum sadece ne olduğunu söyledim bana kalsa elbette ki ekran kartı önemli ama diğer parçaların da kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir ileriye dönük olması bakımından upgrade açık olsun kaliteli olsun Tabiki bakmak lazım rtx 3070 ile 3070ti arasındaki FPS farkınaDiğer parçların kaliteli olması bunu dengelemez mi hocam yani 3070ti lı kalitesiz kasa almaktansa 3070li parçaları daha kaliteli olan bir kasa almak doğru değil mi diyorsun
10 fps falan maks yani sence ne yapmalıyım aklım kalsın istemiyorumÖyle demiyorum sadece ne olduğunu söyledim bana kalsa elbette ki ekran kartı önemli ama diğer parçaların da kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir ileriye dönük olması bakımından upgrade açık olsun kaliteli olsun Tabiki bakmak lazım rtx 3070 ile 3070ti arasındaki FPS farkına
10fps ise o zaman Gaming gen de ki daha iyi bence parça kalitesi var en azından10 fps falan maks yani sence ne yapmalıyım aklım kalsın istemiyorum
Umut fakirin ekmeğidir.. 🤭🤭 Kesin çıkacak sistem ama henüz belli değil tarihi.levon sistem çıkartıcaktı kasımda bekleyin demişti hala daha benim umudum var : )
Kesin diye bişey yok haberiniz olur çıktığı zaman ZatenUmut fakirin ekmeğidir.. 🤭🤭 Kesin çıkacak sistem ama henüz belli değil tarihi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.