Neler yeni

Araç yükseltme tavsiyesi (2M bütçe – sıfır araç)

Rizacan67

Yeni Üye
Uzman
Konular
8
ModArt Kredi
0
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda elimde Hyundai i20 1.4 MPI Style, 20.000 km’de bir araç bulunuyor. Aracımı satarak bir üst segmente geçmek istiyorum. Hyundai bayisi ile görüştüm, araç için yaklaşık 1.300.000 TL teklif aldım (ufak tefek kusurlarından dolayı).
Bütçe olarak, mevcut kredi koşulları nedeniyle maksimum 2.000.000 TL civarına çıkabiliyorum. Alternatif olarak, Fuzulev tarzı faizsiz finansman kullanma seçeneğini de değerlendiriyorum. Bu konuda tecrübesi olan varsa yorumlarını duymak isterim.
Kullanım şeklim genelde şehir içi. Bunun dışında haftada bir ya da iki haftada bir yaklaşık 250 km yol yapıyorum. Yılda bir kez de Hatay, Antalya gibi uzun yol seyahatlerim oluyor. İleride çocuk planı da olduğu için aracı şimdiden biraz daha büyütmek istiyorum.
İkinci ele çok sıcak bakmadığım ve mevcut aracımı temiz kullandığım için tercihim sıfır araç yönünde.
Bu şartlarda sizce hangi araçlara yönelmeliyim?
Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.