Neler yeni

Ankara Fransızca Kursu - Cagridilokulu.com.tr

ayfareli

Aktif Üye
Uzman
Konular
170
ModArt Kredi
0
Ankara Fransızca Kursu - Cagridilokulu.com.tr

Ankara'da Fransızca öğrenmek isteyenler için, Çağrı Yabancı Dil Okulu, sunduğu kapsamlı ve kaliteli eğitim programlarıyla öne çıkmaktadır. Kızılay'da merkezi bir konumda bulunan
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
, deneyimli ve uzman eğitmen kadrosuyla her seviyeden öğrenciye hitap eden kurslar düzenlemektedir.

Fransızca Kursu İçeriği

Çağrı Yabancı Dil Okulu'nun Fransızca kursları, öğrencilerin konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Eğitim programları, Avrupa Konseyi Ortak Dil Kriterleri'ne (CEFR) uygun olarak hazırlanmıştır ve toplamda altı seviyeden oluşmaktadır:

A1 (Débutant): Başlangıç seviyesi
A2 (Élémentaire): Temel seviye
B1 (Pré-Intermédiaire): Orta öncesi seviye
B2 (Intermédiaire-1): Orta seviye
C1 (Intermédiaire-2): Orta üstü seviye
C2 (Avancé): İleri seviye

Her seviyede, öğrencilerin dil becerilerini sistematik bir şekilde geliştirmeleri için özel olarak tasarlanmış materyaller ve teknolojik altyapı kullanılmaktadır.

Eğitim Materyalleri ve Yöntemleri

Eğitim süresince, iletişimsel yaklaşımı destekleyen ve modern öğretim tekniklerine dayalı materyaller kullanılmaktadır. Ders içerikleri, öğrencilerin günlük yaşamda Fransızca'yı etkin bir şekilde kullanabilmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca, sınıflarda bulunan teknolojik donanım sayesinde, interaktif ve dinamik bir öğrenme ortamı sunulmaktadır.

Kimler Katılabilir?

Çağrı Yabancı Dil Okulu'nun Fransızca kursları, farklı ihtiyaç ve hedeflere sahip bireyler için esnek programlar sunmaktadır. Zaman kısıtlaması olan, grup derslerine katılamayan veya özel alanlarda eğitim almak isteyenler için birebir ders imkânları mevcuttur. Ayrıca, küçük gruplar halinde ders almak isteyenler için de özel programlar düzenlenmektedir.

Kursun Amacı

Kursun temel amacı, öğrencilerin Fransızca'yı akıcı ve doğru bir şekilde kullanabilmelerini sağlamaktır. Bu doğrultuda, her öğrenci için öncelikle bir ihtiyaç analizi yapılmakta ve Seviye Tespit Sınavı (STS) ile başlangıç seviyesi belirlenmektedir. Ardından, öğrencinin hedeflerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim programı oluşturularak, belirlenen süre ve yoğunlukta eğitim verilmektedir.

İletişim Bilgileri

Ankara Fransızca Kursu hakkında daha fazla bilgi almak veya kayıt yaptırmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Telefon: 0312 232 12 17
Adres: Atatürk Bulvarı No:137 Bakanlıklar-Kızılay/Ankara
E-posta: [email protected]

Ankara'da Fransızca öğrenmek isteyenler için Çağrı Yabancı Dil Okulu; uzman kadrosu, kapsamlı eğitim programları ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla ideal bir seçimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.