Merhaba. Hamachi'yi telefonda kullanımını uzun süredir araştırıyordum ve sitesinde anlatılan bir türlü olmadı.
sonunda buldum ve paylaşayım istedim. 
Öncelikle bu siteye sağ üstten login oluyoruz.
Sonra URL adresinde bunu gördüysek doğru yerdeyiz. Eğer reklam/satın alma kısmına gelirseniz bedava versiyonuna devam etmek için (hizmet ücretsiz sunuluyor 5 kişiye kadar) linki elle açın.
Sol menüden "networks" kısmına gelin.
Sonra ana ekrandaki "ad Client" e basın.
Sonra "add Mobile Client" e basın.
Continune dedikten sonra Client'e isim verip devam edin.
Sonra sizi bu ekrana yönlendirecek. (ayarlar buradaki gibi olmayacak, ayarlı kısmı göstereceğim)
Sonra "connection protocol" ü "pptp" yapacağız. Ve "connection settings" kısmından "send all traffic over VPN" yi açacağız.
Sonra en alttan "Save" ye basacağız.
Şimdi arkadağınızın veya sizin bilgisayardan oluşturduğu ağ kimliğini ve şifresini "join network" kısmına gireceğiz.
Şimdi işimiz telefonda.
Ayarlar>ağ ayarları>diğer ağ ayarları>vpn>yeni ekle.
Burada ağ adını isteğe bağlı bir şey yapıyoruz.
Sonra sunucu adresine m.hamachi.cc yazıyoruz.
Tür kısmını "pptp" seçiyoruz ve "PPP şifreleme (mpee) yi açıyoruz.
Şimdi ise gelişmiş seçenekleri aç diyoruz.
"Yönlendirme rotaları" kısmına 25.0.0.0/8 yazıyoruz. Sakın ha tırnakları eklemeyin.
Kullanıcı adı kısmına ekrandaki "device Configuration" kısmında olan "user ID" kısmındaki şeyi yazıyoruz. Şifre kısmına ise "password" kısmındaki şeyi yazıyoruz. Sakın ha buradakileri yazmayın.
siz kendi ekranınızdakileri yazın. Görsel temsili olacaktır. Bu temsili ağ konu açıldıktan sonra silinecektir.
Tam telefon ayarı bu şekilde olacaktır.
Olabildiğince sade bir şekilde anlattım ve görsel ile anlaşılmayı destekledim. Herhangi bir sorun olursa yazmayı unutmayın. Yardımcı olabildiysem ne mulu bana! Umarım beğenirsiniz.
Öncelikle bu siteye sağ üstten login oluyoruz.
Sonra URL adresinde bunu gördüysek doğru yerdeyiz. Eğer reklam/satın alma kısmına gelirseniz bedava versiyonuna devam etmek için (hizmet ücretsiz sunuluyor 5 kişiye kadar) linki elle açın.
Sol menüden "networks" kısmına gelin.
Sonra ana ekrandaki "ad Client" e basın.
Sonra "add Mobile Client" e basın.
Continune dedikten sonra Client'e isim verip devam edin.
Sonra sizi bu ekrana yönlendirecek. (ayarlar buradaki gibi olmayacak, ayarlı kısmı göstereceğim)
Sonra "connection protocol" ü "pptp" yapacağız. Ve "connection settings" kısmından "send all traffic over VPN" yi açacağız.
Sonra en alttan "Save" ye basacağız.
Şimdi arkadağınızın veya sizin bilgisayardan oluşturduğu ağ kimliğini ve şifresini "join network" kısmına gireceğiz.
Şimdi işimiz telefonda.
Ayarlar>ağ ayarları>diğer ağ ayarları>vpn>yeni ekle.
Burada ağ adını isteğe bağlı bir şey yapıyoruz.
Sonra sunucu adresine m.hamachi.cc yazıyoruz.
Tür kısmını "pptp" seçiyoruz ve "PPP şifreleme (mpee) yi açıyoruz.
Şimdi ise gelişmiş seçenekleri aç diyoruz.
"Yönlendirme rotaları" kısmına 25.0.0.0/8 yazıyoruz. Sakın ha tırnakları eklemeyin.
Kullanıcı adı kısmına ekrandaki "device Configuration" kısmında olan "user ID" kısmındaki şeyi yazıyoruz. Şifre kısmına ise "password" kısmındaki şeyi yazıyoruz. Sakın ha buradakileri yazmayın.
Tam telefon ayarı bu şekilde olacaktır.
Olabildiğince sade bir şekilde anlattım ve görsel ile anlaşılmayı destekledim. Herhangi bir sorun olursa yazmayı unutmayın. Yardımcı olabildiysem ne mulu bana! Umarım beğenirsiniz.