- Bütçe
- 1 TL
Arkadaşlar merhaba. Konu başlığındaki işlemciyi RTX 3060 Ti ile kullanmayı düşünüyorum. Sadece oyun amaçlı kullanılacak ve güncel bir çok oyun oynanacak. Benim sorum darboğaz konusu üzerine. Söz konusu CPU bahsettiğim GPU'yu besleyebilecek güçte biliyorum. Fakat tam tersi bir durumu soruyorum. Yani ekran kartının işlemciye bir darboğaz yapması söz konusu olur mu? Olur ise ne kadar sizce? Benim bilgim %5'e kadar olan darboğaz göz ardı edilebilir şeklinde. Araştırmalarım sonucunda da tam olarak emin olamadığım için bilgi ve fikirlerinizi almak istedim. 1080P ve 2K için değerlendirme yapabilirsiniz.
- Bu arada geçmiş olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve kalanlara sabır ve baş sağlığı diliyorum.
- Böyle bir durumda bu tarz bir konu açmak istemezdim. Ancak bir zaruriyet söz konusu. Anlayışınız için teşekkür ederim.
- Bu arada geçmiş olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve kalanlara sabır ve baş sağlığı diliyorum.
- Böyle bir durumda bu tarz bir konu açmak istemezdim. Ancak bir zaruriyet söz konusu. Anlayışınız için teşekkür ederim.