Hadi ya link varmı ?Lga 1700 soket yapısını desteklemiyor aparat olması lazım onu da nerede bulursun emin değilim
Hadi ya link varmı ?Lga 1700 soket yapısını desteklemiyor aparat olması lazım onu da nerede bulursun emin değilim
Hayır Chipset değişiklikleri eski soketlerle olan soğutucu uyumluluğu (lga 1151 vesayre) destekleri tekrardan sağlamak için değil iyileştirmeler yapıp yeni özellikler getirmek için çıkarılıyor.benim bildiğimde böyle ve + olarak Z790 hepsine uyumlu olarak çıktı diye biliyorum yanlış mıyım ?
Z790 nin CPU bacak yapısı 1200 ile ve 1700 ile uyumlu nasıl oluyor arada fark var bacakları yapısıylabenim bildiğimde böyle ve + olarak Z790 hepsine uyumlu olarak çıktı diye biliyorum yanlış mıyım ?
Okuyup anlamamak ve hala yorum yapmak bu olsa gerek. Ben 13. nesil desteklemiyor demedim zaten soruyu soranda öyle bir soru sormuyor sıvı soğutucu ve soket uyumluluğundan bahsediyoruz benim orda bahsettiğimde başka birşeydi kimseyide raporlamadım ayrıca günüm çok güzeldi sen girgin cümleler kurana kadar. Seni birkaç konuda daha gördüm baya gergin duruyorsun bi elini yüzünü yıka öyle okuyup cevap ver istersenBilmediğin bir konuda yorum yapma demek saygısızlık değil
Bilgisizliğin ile dalga geçen kimsede yok evet ne alaka Z690 ın 13. nesili desteklemediği
Hatalı buluyorsan raporlamak yerine cümleden alınıp darlanıp rahatsız olup "Boş yapma" Saygılı olucan triplerine girmiş olman üzücü,iyi bir gün geçirmedin herhalde bi soğuk su içmen önerim olucak.
Hadi ya link varmı ?
Bende onu sordum aslında uyumlu mu değil mi diye öğrenmek içinZ790 nin CPU bacak yapısı 1200 ile ve 1700 ile uyumlu nasıl oluyor arada fark var bacakları yapısıyla
Uzatma boşu boşuna.Okuyup anlamamak ve hala yorum yapmak bu olsa gerek. Ben 13. nesil desteklemiyor demedim zaten soruyu soranda öyle bir soru sormuyor sıvı soğutucu ve soket uyumluluğundan bahsediyoruz benim orda bahsettiğimde başka birşeydi kimseyide raporlamadım ayrıca günüm çok güzeldi sen girgin cümleler kurana kadar. Seni birkaç konuda daha gördüm baya gergin duruyorsun bi elini yüzünü yıka öyle okuyup cevap ver istersen
Z790 ile bu soğutucu uyumlu değil 790 lga 1700 soket bu soğutucu lga 1200 ile uyumluBende onu sordum aslında uyumlu mu değil mi diye öğrenmek için
benim uzattığım yok sakin olursak gayet güzel anlaşırız iyi akşamlarUzatma boşu boşuna.
Aynen adam akıllı okursan sevinirim hatanı düzelttik alınmana gerek yok.benim uzattığım yok sakin olursak gayet güzel anlaşırız iyi akşamlar
adam akıllı mı ? Gereksiz muhabbet yapıp uzatıyorsun şuan forumuna bak terbiyesizlik yapmaAynen adam akıllı okursan sevinirim hatanı düzelttik alınmana gerek yok.
Uzatma boşu boşuna.
Dediklerimi tekrarlıyorsun herhalde ama sevindim aynı noktaya varmış olmana.adam akıllı mı ? Gereksiz muhabbet yapıp uzatıyorsun şuan forumuna bak terbiyesizlik yapma
İnsanları manipüle edip sonra geçip bir köşeye sakin tavır takınmak böyle bir şey herhalde. Çok üzücü gerçekten. Daha fazla muhatap olunmayacağını da öğrendim şuan. Allah şifa versinDediklerimi tekrarlıyorsun herhalde ama sevindim aynı noktaya varmış olmana.
Z690-A Alırsam ekstra olarak bunları almam mı gerekiyor ?
Hayır bu soğutucuyu alırsan alman gerekiyor kutusundan hazır lga1700 aparatı çıkmadığından dolayı.Z690-A Alırsam ekstra olarak bunları almam mı gerekiyor ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.