Sabırsızlıkla bekliyorumEFI Düzenleyip müsait zaman da atacağım.
burada takılıp hızlı bir şekilde kapanıyor 5 sn kadar bekleyip tekrar başlatıyor.Buyurun bu EFI ile deneyin bakalım. Geç cevap için üzgünüm hocam.
Link Removed
internetten çok efi denedim hiçbiri olmadı. En ileri giden efi hata verip ikinci yada üçüncü sefer denemede kuruluma geçti fakat oda ssd lerimi görmedi. Ssd leri görmesi için yamalarda denedik ama olmadı.İnternette bulabildiğiniz hazır EFI'leri dener misiniz? Olmazsa başka bir EFI atacağım. GitHub'da veya osxinfo'da bulabilirsiniz.
EFI bu ama buda genelde burada takılıyor geçmiyor. harici ssd görüyor kurmayı deniyorum yeniden başlatmalarda yine takılıyor. Kioxia olana kurmak istiyorum micronda win11 kurulu.SSD Görmeyen EFI'yi bana atar mısın? Bu arada SSD modeli ne?
Güzel haberlerinizi bekliyorum .SSD Görmeyen EFI'yi bana atar mısın? Bu arada SSD modeli ne?
Unutmuşum hocam sizi çok pardon. Düzenleyip atıyorum.Güzel haberlerinizi bekliyorum .
Tek seferde kuruluma geçtim ama ssd ler yine görülmüyor.Link Removed
Deneyin bu EFI ile.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.