gereksiz seçimlerin var
RTX 4060 için fazla bile o işlemci.Geçtiğimiz ay ben de 7500f sistem topladım, öncesinde çok araştırdım. Fiyat/performans açısından hâlâ oldukça mantıklı bir işlemci. Özellikle oyunlarda RTX 4060 veya RX 6700 XT gibi kartlarla eşleştirildiğinde gayet stabil çalışıyor. Isı değerleri de beklediğimden daha iyi çıktı, stok soğutucu yerine basit bir kule tipi soğutucu ile uzun saatler kullanımda bile sorun yaşamadım. Sistemi alırken taksit konusunda biraz sıkıntı yaşamıştım ama sonrasında üzerinden başvuru yaptım, birkaç tanesi aynı gün içinde onayladı. Bu sayede parçaları parça parça değil, tek seferde alabildim. Özellikle bazı e-ticaret siteleri bu tarz bankalarla ekstra taksit seçenekleri sunuyor, sistem toplarken buna da dikkat etmekte fayda var. Kısaca özetleyecek olursam: 7500f hâlâ güncel ve oyun için fazlasıyla yeterli, bütçeyi çok zorlamadan alınabilecek güzel bir sistem temeli. Ama taksit ve ödeme konusunda öncesinden plan yapmanı öneririm.
Bu gece saat 22.00-02.00 arası incehesap.com sitesinde gaming gecesi indirimleri var 3 hafta önce aynı indirimden arkadaşıma tüm parçaları asus olan ekran kartı da asus prime 5070 olan sistemi ve işlemcisi senin işlemciyle aynıydı sanırım ryzen5 7500F 43.000TLye aldık. 55.000TLden 43.000TL ye düştü yerinde olsam bu gece bir bakarım içine sinen bi sistem olacağından eminim. Attığın fotodaki soğutucu işlemcin için çok fazla thermaltake ya da rampage markalarının 2 fanlı kule soğutucuları var 1500TL falan bu tarz bi sogutucu fazla fazla işini görecektir test etmiş bir kullanıcı olarak söylüyorum bunu. Dediğim gibi indirimi kaçırma mutlaka bak. Taksit seçenekleri de olacağı için bütçeni de rahatlatarak daha sağlıklı bi satın alım yapabilirsin.Toplam 53 civarı bişey alınır mı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.