- Bütçe
- 60000 TL
Arkadaslar Merhaba, 8 yil sonra bilgisayar toplama hevesine girdim. Mevcut sistemimde yeni olan parcalarida kullanmak istiyorum.
Çok asiri oyun oynayan birisi degilim, battlefield serisi ve bir kac yaris oyunu. Simdi gunumuz teknolojilerini ve afilli kasalari gördükçe acayip canim çekti ve beyaz bir sistem toplamak istiyorum.
Parca uyumlari nasil inceleyebilirmisiniz ?
İslemci: amd ryzen 9 7900x3d
Anakart: asus rog strix x670e-a 6400mhz
Ram: gskill 2x24 48gb expo destekli 6400mhz
Kasa: Nzxt H9 elite white
İslemci sogutucu: mevcut bilgisayarimda corsair h100i 280mm var eger yetmez denilirse 360mm nzxt dusunuyorum
Ssd: wd 1 tb black nvme gen4
Psu: Mevcut bilgisayarimda Corsair moduler 750w platinum var, yeteceğini dusunuyorum
Ekran Karti: ilk etapta alamayacagim mevcutta evga gtx970im var bir sure idare etsin biraz darbogaz olacak ama sonrasinda 4080 planim var
Goruslerinizi rica ederim.. su olmasin bu olsun dediginiz parca varsa
Çok asiri oyun oynayan birisi degilim, battlefield serisi ve bir kac yaris oyunu. Simdi gunumuz teknolojilerini ve afilli kasalari gördükçe acayip canim çekti ve beyaz bir sistem toplamak istiyorum.
Parca uyumlari nasil inceleyebilirmisiniz ?
İslemci: amd ryzen 9 7900x3d
Anakart: asus rog strix x670e-a 6400mhz
Ram: gskill 2x24 48gb expo destekli 6400mhz
Kasa: Nzxt H9 elite white
İslemci sogutucu: mevcut bilgisayarimda corsair h100i 280mm var eger yetmez denilirse 360mm nzxt dusunuyorum
Ssd: wd 1 tb black nvme gen4
Psu: Mevcut bilgisayarimda Corsair moduler 750w platinum var, yeteceğini dusunuyorum
Ekran Karti: ilk etapta alamayacagim mevcutta evga gtx970im var bir sure idare etsin biraz darbogaz olacak ama sonrasinda 4080 planim var
Goruslerinizi rica ederim.. su olmasin bu olsun dediginiz parca varsa