Cinayet bu deprem öldürmez ihmaller tedbirsizlik öldürürOlursa kader diyecekler boşver
Cinayet bu deprem öldürmez ihmaller tedbirsizlik öldürürOlursa kader diyecekler boşver
9057 can kaybı var şuan.Güncel olarak 8 bin 574 can kaybı var.
Haberler daha sağlıklı. Karşınıza çıkan diğer hiçbir şeye inanmayın. AFAD başkanı bile "Onlara kulak asmayın." diyor.
Bunlar neeeeeeee tiktok, Twitter, Instagram gördüğüm bana gelen videolara mı inanayım yoksa haberlere mi
İzlediğin haberlerin arkasını izledin mi ?Haberler daha sağlıklı. Karşınıza çıkan diğer hiçbir şeye inanmayın. AFAD başkanı bile "Onlara kulak asmayın." diyor.
Bugün en son saat 17:00 gibi bir zamanda baktım. Ondan sonra da yeter artık dedim. Her seferinde içim kan ağlıyor.İzlediğin haberlerin arkasını izledin mi ?
Anlamanız için ne yapabilirim bekle 5 dk atıcam hepsiniŞizofren00, provakasyonlar her zaman oldu olacaktır her Doğal afetler de böyle şeyler çıkıyor kesin doğruluğuna emin olmadığınız şeylere inanmayın savunmayın
Kardeşim sen at atma senin demen ile olmuyorAnlamanız için ne yapabilirim bekle 5 dk atıcam hepsini
Biliyoruz zaten yetmediğini yetersiz kaldığını afet olduktan sonra yetişemezsin öncesinde yapacaksın önlemi yazık en az 45-50 bin insan ölecek hiç yoktanAnlamanız için ne yapabilirim bekle 5 dk atıcam hepsini
At gözlüğünü çıkarmayın devamkeKardeşim sen at atma senin demen ile olmuyor
Kardeşim sen rahat ol canını sıkma ben herşeyin ne olduğu gayet iyi biliyorumAt gözlüğünü çıkarmayın devamke
zaman kaybı
Bizi hayvanlardan ayıran şey nedir "BEYİN" biri çıkıp bişey diyor hiç araştırmadan inanıyorlar sürü psikolojisi Sagopa Kajmer " İnsan akıllı ; Fakat akılsızlara takıldı" devamkeKardeşim sen rahat ol canını sıkma ben herşeyin ne olduğu gayet iyi biliyorum
Sen devam et kardeşim eywBizi hayvanlardan ayıran şey nedir "BEYİN" biri çıkıp bişey diyor hiç araştırmadan inanıyorlar sürü psikolojisi Sagopa Kajmer " İnsan akıllı ; Fakat akılsızlara takıldı" devamke
Haklısın kardeşim psikolojim iyice bozuldu benim tahammül edemiyorum göz göre göre ölüme itiyorlar deprem öldürmez ihmaller tedbirsizlik öldürür bunu bilip hâlâ bişey yapmıyorlar kafayı yiyorum Kendi adıma özür dilerim 🙏 yanlış söylemim olduysa veya kalp kirdiysam dediğin gibi sinirler çok gerginArkadaşlar lütfen sözlerinize dikkat edin, geçirdiğimiz bu günlerde herkesin psikolojisi yerlerde, herkes gergin bu yüzden gereksiz yere kalp kırmamaya özen gösterin lütfen. Anlayışlı olun. Beni kullanmamı istemediğim yollara itmeyin.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.