Tam sistemi atarmısınsistemim gayet iyi fakat gta 5 de 120 130 fps lerde asırı sekılde drop yiyiorum yardımcı olur musunuz? bazen yapıyor bazen yapmıyor sanki bana birazda zorlandığı zaman yapıyormuş gibi geldi
XMP açıkmım2 ssd var apu kullanıyom sonradan ekran kartı aldım öyle kullanıyorum r5 5600G gtx 1660ti gaming x modeli pny m.2 ssd 500gb 650w +80plus psu prime b550 plus anakart
Buyuk ıhtımalle apu yu kullanıyor .Oyun moduna gelip 1660 ı seçin düzelir buyuk ıhtımalleGPU nedense az kullanılıyor o yüzden olabilir mi?
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
ve bu arada bu ss videodayken
nası yapcaz onuXMP açıkmı
Ekran kartı ve cpu kullanımlarını atarmısın
Buyuk ıhtımalle apu yu kullanıyor .Oyun moduna gelip 1660 ı seçin düzelir buyuk ıhtımalle
Windows un arama bölümüne oyun modu yazarsanız çıkarnası yapcaz onu
açık olmasının önemi yok .Ordan gta 5 i seçeceksinaçıkmış zaten
Dosya konumundan seçmen gereknasıl yani anlamadım seçip ne yapıcam
buldum ama orda gta 5 yok ekleyemıyorum
Burdan ekleyecen işte
165Monitör kaç Hertz
ekleyecek yer yok yardımcı olur musun?Burdan ekleyecen işte
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.