Kargo konusunda bu tutanak tutma konusunda kargocular hemen teslim edip kaçıyor beklemek zorundalar değil mi? Bakacağım kutu içeriğine dediğin zaman.Tabi ki tutanak tutun kargocuyla imzalayin
Ayrica resim video dahi cekebilirsin fazla delilden zarar gelmez
Tum bunlarla birlikte saticiya basvurursun kabul etmezse tuketici hakem heyetine gider kazanirsin
Ancak zaten iadeyi saticilar kabul eder diye dusunuyorum musteri memnuniyeti acisindan
Tabi ki herseyi gectiniz insani vazifesi olarak kutuyu acmanizi bekleyip tutanaga imza atmali ki siz magdur olmayinKargo konusunda bu tutanak tutma konusunda kargocular hemen teslim edip kaçıyor beklemek zorundalar değil mi? Bakacağım kutu içeriğine dediğin zaman.
Tamam teşekkür ederim. Detaylı bilgi verdiğiniz için.Tabi ki herseyi gectiniz insani vazifesi olarak kutuyu acmanizi bekleyip tutanaga imza atmali ki siz magdur olmayin
Ozetle kargocuyu bekletip kutuyu acip hasar varsa tutanak tutup imzalatin
Ekstra kutu acilirken videosunu cekerseniz ekstra delil olur zarari olmaz ancak videoda ilk defa acildigini gosterecek belli olacak sekilde cekin
1080 p için ideal ama smart access memory desteği intel işlemcilerde var mı onu araştırmak lazım. Youtube’da SAM On vs Off videoları var ve ciddi fark ediyor.
Link Removed
Anladim cok saolasin acikladigin icinLink Removed
Amd+Amd buildlerde smart access memory çalışıyor ve bazı oyunlarda %20 fark ediyor açık ve kapalı olması arasında. Nvidia ekran kartlarında hem sam hem reBar (intel’in sam’i diyebiliriz) desteği olduğu için Amd+Nvidia yada İntel+Nvidia da aynı performansı yakalıyor. İntel+AMD ye gelince ne oluyor onu ben de bilmiyorum işte.
Bu alsatçılardan ne çektik behocam al saçtılar pusuda , sistem arayanlar pusuda valla ödeme ekranından alırlar
alırsın hocam , olmadı şecime kadar alman lazım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.