ModArt Levon, sana soruyor hocam.Peki bunun montaj videosu ne zaman gelecek
Valla asus bana rtx 4090 strix yolladığı zaman custom sıvı soğutma montajı göreceksinizPeki bunun montaj videosu ne zaman gelecek
4-5 ay. 😊🤔Peki bunun montaj videosu ne zaman gelecek
ModArt Levon, işlemciyi 13900KF düşünüyoruz ancak anakarta karar veremedik. Ben Z790 Tomahawk yeterli diyorum ancak Arda ROG Z790-E istiyor.4-5 ay. 😊🤔
ModArt Levon, işlemciyi 13900KF düşünüyoruz ancak anakarta karar veremedik. Ben Z790 Tomahawk yeterli diyorum ancak Arda ROG Z790-E istiyor.
13900K13900KF.
Ooo süper işte en sevdiğim videoValla asus bana rtx 4090 strix yolladığı zaman custom sıvı soğutma montajı göreceksiniz
Ne çok ortak yanımız var.Valla bende asus cu oldum iyimi. Rog 4080 bekliyorum çılgınlar gibi rog x670e-e gaming wifi aldım rüyamda rog logosu görmeye başlarım yakında
Görmediniz hocam sanırım. ModArt LevonModArt Levon, işlemciyi 13900KF düşünüyoruz ancak anakarta karar veremedik. Ben Z790 Tomahawk yeterli diyorum ancak Arda ROG Z790-E istiyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.