Şahsen asusu alırdım Akvaryum kasalar çok daha şık estetik görünüyor,bence.Yan taraftaki, 3 adet emme fanı da, mesh yapıda zaten.
Ben de asus almak istiyorum fakat alt kısımda power olacagı için oraya fan taktığımda sogutma performansım duşer mi fandaki sıcaklıgı kasa içine verirse kasa ısınır mı ?asus daha cazip duruyor açıkcası.
ama ben deepcool almıştım gayet memnunum sebebide şu ön panelde 3x140mm fan mevcut ve kasa da hava akışı çok güzel. atx anakart ile 360mm sıvı soğutma taktım soğutması da güzel . ama stokta kalmamış eğer bulabilirsen düşünebilirsin .
Ben de asus almak istiyorum fakat alt kısımda power olacagı için oraya fan taktığımda sogutma performansım duşer mi fandaki sıcaklıgı kasa içine verirse kasa ısınır mı ?
Bi de şu iki kasa var bunlar da olabilir. Önceliğim anakart ile sogutucu arasında en az 70mm bosluk olması çünkü arctic sogutucu kullanıyorum bu kasalar nasıl bilginiz var mı asus yerine h9 tercih edilir mi ?
Powerin fanı üstte olacak şekilde takıldığı için içerdeki sıcak havayı dışarı atacaktır.
Eğer anakart ATX form faktöründe ise direkt ASUS A31 derim. Çünkü akvaryum kasalar diğer mesh kasalara göre daha iyi bir sunum arz ediyor.
ASUS A31 PLUS VE MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW
Şu iki kasa arasında seçim yapmakta zorlanıyorum; ikisi de ihtiyaçlarımı karşılıyor ancak hangisinin hava akışı açısından daha iyi olduğunu bilmiyorum. ASUS kasanın hava akışı konusunda sorun çıkarıp çıkarmayacağından emin değilim. Mesh (ızgara) panelli kasaların daha iyi soğutma sağladığını söylüyorlar, bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.