Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

FSP Hydro PTM Pro ATX 3.0 1200W PSU nasıldır?

Çok iyi olur. Bende bir anda stoklarda görünce performansını, özelliklerini be verimini merak ettim açıkçası. Konuda da sizi görünce bir sorayım dedim :) Teşekkürler şimdiden.
  2. A

FSP Hydro PTM Pro ATX 3.0 1200W PSU nasıldır?

Asus ROG Strix 1000W 80+ Gold Aura Edition PCIe Gen 5.0 Tam Modüler RGB Güç Kaynağı bu modeli inceleme fırsatınız oldu mu hocam ? Yorumunuzu merak ediyorum. @PWR_OK
  3. A

İnceleme MSI MEG Ai1000P PCIE5

Tamamdır, teşekkür ederim.
  4. A

Kablo uzunluğu olarak evet yeterli ama dediğim gibi kablo gizleme aparatını takınca fazla geriliyor. Aslında geçtiği açı dar olduğu içinde olabilir fakat anakart tarafında biraz kastırıyor. En iyisi aparatsız kullanmak, bu seferde görüntü kirliliği oluyor. Kablo da sallanma yok aslında sağlam...
  5. A

24pin aşırı zor giriyor milim boşluk kalıyor ve kan ter içinde kalıyorum oturtana kadar anakarta zarar vereceğim diye de ayrı geriliyorum :) Gerginlik konusunda ise evet rahat bir kablolama yapamıyorum aşırı gergin oluyor. Kasa 5000x RGB anakartın sağında yani ön fanlara doğru bir aparat var...
  6. A

Rog loki şuan stoklarda mevcut aslında rog aura almayı düşünüyordum ama ne zaman gelir bilinmiyor. Elimde Msi mpg 1000w PCIE 5.0 var ama CPU ve 24pin kabloları güzel oturmuyor, açıkçası memnun kalmadım ve güvende vermiyor. Sizce Loki alayım mı ?
  7. A

İnşallah o da olur :)
  8. A

Elinize sağlık çok güzel inceleme. Asus’un yeni Loki ve Aura modellerinin incelemeleride gelirse çok güzel olur 😅
  9. A

ATX 3.0 PSU ve RTX4090

Bunu yeni gördüm evet bu daha iyi olur kablo kalınlıkları ve yapısını bir inceleyeyim çünkü msi kabloları biraz pişman etti. Gold da gayet yeterli olur zaten RGB gözükmeyecek kasam 5000X olduğunu için.
  10. A

ATX 3.0 PSU ve RTX4090

Yalnız değilmişim valla bende 24 pini takarken 10 dakika uğraştım bir türlü oturmadı hala da şüpheliyim :D Örgülü kablomu alsam ayrıca dedim de geri masraf yapmayayım Loki 1000w bekleyeyim dedim. Tebilon ürün listesine eklemiş biraz heyecanlandırdı gördüğümde ama daha gelmez gibi duruyor.
  11. A

ATX 3.0 PSU ve RTX4090

Şuan için sitesinde 1000w 850w ve 750w var birde ayrıca 850w modelinin beyazı var. 1200w ve 1600w modelide çıkacaktır bence ama fiyatlarına üffff deriz :)
  12. A

ATX 3.0 PSU ve RTX4090

Bende MSI MPG 1000G ATX 3.0 modelini aldım ama nedense güven vermiyor :) ROG Loki stoklara girince onlara yöneleceğim 1669641680 Aralık sonu veya 2023 diyolar.
  13. A

MSI MEG AI1000P ATX 3.0 PSU

Bende fiyat neden uygun diyordum :)
  14. A

Seni aradılar mı ? Aldığımız ürün platinum değil Gold imiş. MSI dan yanlış bilgilendirme gelmiş sanırım. Kararsız kaldım şuan Gold olan modeli nasıl bilmiyorum
  15. A

Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah
  16. A

Aynı şekilde benimde telefon numaramı almışlardı geldiğinde haber verelim diye. Tebrik ettim ilgili olmalarını. Bu kadar düşünceli satıcılara alışık değiliz inşallah böyle devam ederler
  17. A

Ürün tebilon’da az sayıda stoklara gelmiş. ATX 3.0 arayanlar buyursun Link Removed
  18. A

ATX 3.0 PSU

Gördüm maalesef üzücü bir durum. RTX 4000 serisinden soğutmadı değil
  19. A

ATX 3.0 PSU

Teşekkürler bilgi için bende hiç sorun yaşamadım MSI da biraz şans işi heralde ama yinede bir asus x670e ve Rog RTX 4080' e geçicem. Değişiklik iyidir :) Asus'un Corsair ile daha iyi optimize çalıştığını okumuştum birkaç yerde hatta ICUE de Asus parçalar tanımlanıyormuş. Bakalım göreceğiz..
  20. A

ATX 3.0 PSU

Neweeg den GF3 alacaktım ama 850w kalmış. En az 1000w alsam güzel olur RTX 4080 için. Birde Msi meg AI1000P yi dandik yapan nedir ? Alırken hangi değerlerine ve özelliklerine dikkat etmem gerekiyor ? Bilgilendirirsen sevinirim. Pişman edecek PSU almak istemiyorum :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.