Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. BatuhanKLC

Soru M9 sistem için soğutucu

224 xt içinden çıkan frost x25 iyi bir termal macun zaten . Onu kullandıysanız sorun yok . Çok garip . Hatta şöyle söyleyim 15 dk aida 64 ün hemen peşine cinebench Multi testinde ortalama 62 maks 67 . 1200 RPM fan devrinde . Fan otodayken 59 derece ortalama maks 65 derece.
  2. BatuhanKLC

Rdr2 49 derece , death stranding 47 derece ortalama . Valo sadece örnekti dostum . Termal macunu yedirdin mi ? Ortam sıcaklığın nedir ?
  3. BatuhanKLC

224xt tavsiye ederim 45 derece 0 ses valorant oynayabileceksin. Haftaya inceleme videosu gelicek.
  4. BatuhanKLC

İtopya Ankara Mağazasından ModArt M9 Sistem Aldım - İtopya Mağazadan Sistem Almak! Tüm bilinmesi gerekenler.

Bu cuma sistemin performans videosu da gelecek dostum. Beğenmene sevindim . Teşekkürler.
  5. BatuhanKLC

İtopya Ankara Mağazasından ModArt M9 Sistem Aldım - İtopya Mağazadan Sistem Almak! Tüm bilinmesi gerekenler.

Ankara itopya mağazasından hazır sistem nasıl alınır tüm detayları içeren videom ile karşınızdayım . Mağazadan sistem alırken sistem nasıl işliyor? Mağazadan sistem alırken özelleştirme yapılabiliyor mu ? Mağazadan sistem alırken özelleştirmeler internet fiyatı ile aynı mı ? En fazla ne kadar...
  6. BatuhanKLC

M9 İntel tabanlı sisteme Harddisk önerisi

Rica ederim keyifli forumlar.
  7. BatuhanKLC

Hocam tepe seviye modeller onlar :) Katılıyorum fakat arkadaşın o denli bütçesi yok malesef. Ondan dolayı P300 önerdim.
  8. BatuhanKLC

Ben Levon'un aksine Seagate Barracuda önermem çok sesli çalışıyor . Diğer söylenene katılıyorum . Mesela RDR2 gibi oyunlarda kesin sorun yaşayacaksın. Ama illa alacağım ve hdd olacak aldığım disk diyorsan Toshiba P300 tavsiye ederim .
  9. BatuhanKLC

i5 12400f için düşük bütçeli soğutucu önerir misiniz

224xt ve 214xt tercih edilebilir katılıyorum. Düzgün termal macun ile 224xt de 1200 rpm fan devri ile 60 dereceyi aida64 de geçmiyor.
  10. BatuhanKLC

Soru Rtx 3080 Suprim x ekran kartı 27imç Full HD monitöre darboğaz yaşatır mı?

Her türlü darboğaz olacaktır ama 5800x 3d ile minimum düzeyde olur bu darboğaz. 4 k kartını fhd kullanmayı düşünüyorsun.
  11. BatuhanKLC

Yardım Yeni Ram Aldıktan Sonra Oyunlar Çökmeye Başladı

Niye aşşağılayım dostum ? Piyasanın en sorunlu Ram'ıne sahipsin bu ön yargı değil, deneyim . Çalıştırabilmene sevindim. Sistemin güzel güle güle kullan.
  12. BatuhanKLC

Yardım Yeni Ram Aldıktan Sonra Oyunlar Çökmeye Başladı

Corsair tam bir predator vallahi helal olsun . Av tanımıyor , adamın sisteme bak aldığı ram e bak . Eğer 3600cl 18 Corsair ram alınır mı ? Diye başlık açsaydın , eminim birçok kişi alınmaz derdi. Sorunlu ram . Kingston ile aynı anda mı kullanmaya çalışıyorsun ?
  13. BatuhanKLC

2 büyük depremde can kaybı 4.544'e yükseldi

Allah muhafaza çok ciddi sayılar . Allah herkesin yardımcısı olsun.
  14. BatuhanKLC

Deprem Bölgelerine Yardım İçin DESTEK KARTI Satışta!

Bir eczacı olarak tavsiyede bulunayım , şu an hijyen ürünlerinde ciddi sıkıntı var deprem bölgelerinde . Her zaman uğradığınız bir eczaneye gidip, depolar sizlerle yardım topluyormuş , bağışı sizin üstünüzden yapabilir miyim diye sorarsanız yardımcı olacaklardır. Bağışınızı yapın , eczacı...
  15. BatuhanKLC

Modart M9 sisteme birde böyle bakın / M9 Sistem Upgrade

Kaç w artmıştır mesela ? Nasıl bir riske atmaktır ? Amaç da daha serin ve göze hoş bir kasa oluşturmakmış , arkadaş da amacında gayet başarılı olmuş.
  16. BatuhanKLC

2 büyük depremde can kaybı 4.544'e yükseldi

Umarım bahsettiğiniz sayıyı görmez ve geçmez . Durum çok vahim . Yarın kalan umutların büyük çoğunluğu da tükenmiş olacak .
  17. BatuhanKLC

Modart M9 sisteme birde böyle bakın / M9 Sistem Upgrade

Anakartında 3 pin 5 v giriş yoksa hiçbir şey olmuyor. Varsa eğer anakart yazılımı üstünden kontrol sağlıyorsun . Stok olarak almışsan yok anakartında o özellik.
  18. BatuhanKLC

Soru Lian Li Galahad 360 ile Ryzen 7 5800x kullanan var mı ?

Üstteki sağ fanı soldaki gibi takmalısın. Bilerek öyle yapmışsın sanırım ama , gözden kaçmış da diye söyledim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.