Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. BatuhanKLC

Render Odaklı Sistem Toplama (R9 5900X Ve 3070 ) Monitör Dahil 40,000 TL

Evet , hdr 600 olması ve 4 k olması önemli
  2. BatuhanKLC

Kürşat ne 7600 ne de 3 k lık monitör edit için uygun değil . Gaming sistem bu bahsettiğin dostum . Bu gün en uygun hdr600 4 k monitör 7 k . O da girişin girişi ...
  3. BatuhanKLC

Direk linki bıraktım , render odaklı sistemi toplamak isteyen varsa ya da yayın açacağım buna uygun sistem olsun diyen varsa (hatta buna e-spor da girebilir çünkü 5900x çok rahatlıkla e spor oyunlarını 360 hz de oynatıyor) rehber niteliğinde olacak bir video , elimden geldiğince tüm soruların...
  4. BatuhanKLC

2023 Yılı Termal Macun Karşılaştırması Mx-4, Cryofuze , Frost X25 , TG 15

Yıl oldu 2023 ve hala MX-4 milli termal macunumuz olma ünvanını koruyor. Ben de elimden geldiğince detaylı bir video hazırladım rakipleri ile karşılaştırarak. Hatta içlerinden bir tanesi 14W/Mk lık bir macun . Aynı zamanda , Hangi termal macunu almalıyım ? En mantıklı termal macun hangisi ...
  5. BatuhanKLC

i9 13900k + 4070 ti'lık sistem için parçalar uygun mudur?

Konuşmanın devamını getirirse sorun yok vakit ayırır toplarım bir sistem. Konuşmanın devamı çok gelecek gibi durmuyor...
  6. BatuhanKLC

i9 13900k + 4070 ti'lık sistem için parçalar uygun mudur?

Nasıl bir render işinden bahsediyoruz bilmiyorum ama 13900 k verimsiz , güçlü ve çok ısınan bir işlemci . Gerek var mı tartışılır ... 4070 ti almışken ventus model tercih etmemelisin. Ram güzel , SSD güzel , hdd yerine SSD eklemelisin artık HDD efektif değil dostum depolama dışında.( Depolamayı...
  7. BatuhanKLC

Hayalimdeki 175.000 TL’lik sistemi topladık

Levon bari sen yapma , gözünü seveyim . 3-5 k ya alacağın güç kaynağına ne kadar mı güvenirsin ? Ne oldu düne kadar tepe seviye CORE REACTOR 850 lere ? Ne oldu Supernovalara ? RMX lere ? Yeni kablo çıktı tekten gücü veriyor diye çöp ettin hepsini. Elindeki psu ya kondansitör -kapasitör...
  8. BatuhanKLC

Ekosistem oluşturmayacaksak eğer 100 k ya toplanır , i9 13900 k ; 12799 tl (3 gün önce 11900 TL idi) Link Removed 4090 ; 43899 tl (geçen hafta 41200 TL idi) https://www.garajonline.com.tr/inno3d-rtx4090-x3-oc-24gb-384bit-gddr6x-n40903-246xx-18332989-2040 ROG-e Z790 ; 11136 TL (6-7 k ya da...
  9. BatuhanKLC

Hayale bak ! 175,000 TL helal olsun !
  10. BatuhanKLC

Osmanlı Devleti ile Atatürk Cumhuriyeti Arasında ki Fark

Yüzüme söyleyemeyeceğin şeyleri yazma , kimseye yapma bunu hatırlatıyorum '' sakin ol , elindeki klavyeyi yavaş yavaş bırak.''
  11. BatuhanKLC

''Eğer şu yazdıklarımdan bunu çıkarttıysan , evet senin için geçerli. '' Tekrar hatırlatıyorum , sakin ol , elindeki klavyeyi yavaş yavaş bırak.
  12. BatuhanKLC

Eğer şu yazdıklarımdan bunu çıkarttıysan , evet senin için geçerli. Bireylerin yaptığı iyi ya da kötü şeyleri konuşmadık burda ,hatta hiçbir konuda ele almadık , hataları düzelttik o kadar. Bence de kilitlenmeli bu konu ...
  13. BatuhanKLC

Vaooov araştırdım muhteşemmiş!
  14. BatuhanKLC

Osmanlı ailesinden gelen padişahlar, Türk ailelerin de beylik isteğiyle ortaya çıkmalarını önlemek için asla Türk kızlarını eş olarak almamışlardır. Neredeyse her cümlen hata ... Yapma bunu ... Usul Erkan Ankara Savaşı'ndan sonra saray kanunu olarak değişir . Yıldırımın eşinden dolayı . Buna...
  15. BatuhanKLC

Uzun uzun yazmaya vaktim yok fakat bunlar eskiyi silme yeniyi yedirme sözleridir . Tarihte çokca örneğini görürüz. Yakın tarihte de özellikle Atatürk döneminde çok görürüz. Genelinin temeli bilgiye dayalı değildir , amaç halkın bütünlüğünü koruma halkı yapabilecekleri ya da emeller konusunda...
  16. BatuhanKLC

İtopya şubeleri hakkında ne düşünüyosunuz ?

Ankara şubesinde muhteşem ilgi var. Ogeday ve Celalettin bey efsanedir. Yolu düşen olursa selamımı iletin. Mutlaka niyetli değilseniz çaylarını için.
  17. BatuhanKLC

12.499 TL F/P CANAVARI RTX 3060 12GB Oyun Bilgisayarı MODART M10

Aslında sistemde değişmemesi gereken kasa ve ssd vardı konfigde . Herkes o ikiliye yönelmiş. Kasa konusunda kötü değildi sistem hatta iyiydi bile. Ben olsam ramı 32 yapar anakartı b660 yapar alırdım sistemi. İleriye dönük güzel de sistem olurdu. Beklenti büyüktü ama sistem benim dediğim...
  18. BatuhanKLC

Yardım 12400f & üç fanlı 3060ti sistem için 18.000 bütçe

18 k bütçe varsa eğer, modartın sistemini bekle . Hazır sistem alma dostum.
  19. BatuhanKLC

Valorant Düşük FPS ve FPS Drop

Fpslerin ciddi düşük . Windows güç planı ayarlarını yap bir de öyle dene . Hatta direk video bırakayım.
  20. BatuhanKLC

İ5 11400F için kule tipi soğutucu önerisi

600 civarına çıkabilirsen se214 xt 500 ve altındaysa bütçe se213v2 360 küsür liralara kargo dahil bulunuyor değerlendir .

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.