Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. M

RX 6750 XT vs RTX 3060 Ti

Sorun değil dün ve bugün için teşekkürler
  2. M

Yurt dışındayım yurt dışındayım dün de işlemci anakart tartışmıştık belki hatırlarsınız Yani 3060 ti a 2. El maximim 550 dolar veririm
  3. M

https://www.facebook.com/marketplace/item/629826308905692/?mibextid=6ojiHh
  4. M

birkaç tane buldum kutusu hatta fişi duruyor hala baya temiz görünüyoruz almaya gidersem furmark testi de isterim kesinlikle. Teşekkürler
  5. M

Alırken neye dikkat etmem gerekiyor veya nasıl bi test yapabilirim?
  6. M

Nvidia tercihim olucak belki 2. El 3060 ti alıp bütceyi aşmamaya çalışabilirim
  7. M

Rx in wattman hatası verdiği söyleniyor driverlar olarak çok iyi değil sorun yaşamak istemiyorum nvidiadan yanayım biraz daha çok da emin değilim karar veremiyorum
  8. M

Rtx 3070 Ti Sistem Vs Rx 6800 Sistem

Hangi oyunları hangi rx i kullanıyorsun powercolor red devil rx6750xt almayı veya 3060 ti almayı düşünüyorum ama amd başımı ağrıtsın istemiyorum çok kararsızım
  9. M

Hata verdiği söyleniyor güvenemiyorum başımı ağrıtsın da istemiyorum
  10. M

İşlemci almadım ama r5 5600x de kararlıyım r5 7600x düşünüyordum ama üzerine 100 150 dolar kadar ekleme yapmam gerekiyor. Ayrıca am5 uyumlu olduğu için 200 dolar kadarda anakart+ rame vermem gerekiyor bütçeyi de çok aşar eğer r5 5600x bütçesinde önerdiğiniz işlemci varsa düşünebilirim ama o...
  11. M

Aynı bütçede hangi markayı önerirsiniz işlemci olarak r5 5600x kullanacağım
  12. M

Merhaba yeni toplayacağım bilgisayar için ekran kartına karar veremedim. Powercolor red devil Rx 6750xt vs Gigabyte 3060ti oc rev2.0 (2 kart da 3 fanlı). İkizide aynı fiyatta rx6750xt nin performans olarak iyi olduğunu biliyorum ama herkes seçimimi nvidiadan yana kullanmamı istiyor...
  13. M

Sistem hakkındaki görüşlerinizi paylaşır mısınız?

Anladım peki 3050 r5 7600x am5 sistem yapıp sonradan ekran kartını yükeltmem nasıl olur sizce
  14. M

Benim istediğim orta yüksek ayarlarda oyun oynatsın 2 sene kadar lol valorant assassins cread forza horizon bu oyunları tercih eden birisiyim düşük bütçeyle en mantıklı beni 2 sene kadar götürebilecek bir sistem düşünüyorum 5600x biraz darboğaz yapıyor gibi 3060ti a bazı oyunlarda 80 85...
  15. M

Am5 sokete tarafına yönelince aynı şekilde ddr5 ramler içinde fazladan 100 koymam gerekiyor am5 soketle birlikte r5 5600x almak nasıl olur. Monitörden kısmamı önerirmisini 144hz e düşmemi
  16. M

Öneriniz soket olarak kesinlikle am5 seçmem mi sizin tavsiyeniz sistem olarak nasıl olur
  17. M

3060ti+ r5 5600x 850 900 civarı tutuyor 3060ti+r7 7600x yaptığımda 1000 1050 civarı tutuyor anakartı da am5 seçince 100 dolar fark da oradan oluyor
  18. M

Yayın belki çok sonradan şuan beni 1-2 sene oyun için götürse yeterli olur sonradan yükseltir veya yeni bi sistem kurabilirim
  19. M

3 5 ay idare edip sonrasında alırım soğtucu şuanda ekran kartı işlemci ikilisini nasıl seçsem çok kararsızım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.