Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. M

Anakart ssd uyumu

Check this out! https://a.co/d/3ZwOpYz Alacağım anakart msı b660m-a Check this out! Link Removed Almayı düşündüğüm ssd adata legend 840 Ssd nin verdiği okuma yazma hızının verimini alabilirmiyim anakart ile ssd uyumlu?
  2. M

3060ti i5 12400f li sistem için psu

Türkiyeden almayacam onun için kaç watt uygun olur onu öğrenmek istiyorum
  3. M

3060ti i5 12400f li sistem için psu

İ5 12400f Asus rog strik 3060ti v2 oc edition Msıb660m-a anakart 3200mhz 8x2 cl16 corsair ram 1tb ssd Sistem için uygun psu hangisi olmalıdır
  4. M

Doğru monitör nasıl seçilir?

Bahsettiğiniz ghosting süresi ne kadar zamanda yaşanabilir
  5. M

VA ile IPS arasındaki fark ne bilmediğimden soruyorum ayrıca aralarında 120 dolar fark var değermi bilmiyorum
  6. M

En uygun amazonda bulunuyor zaten amazondan bakabilirsiniz. Bu attığınızın attığımla arasındaki fark ne tam olarak?
  7. M

Kanada da yaşıyorum kanada da alacağım
  8. M

400 kanada dolarına kadar çıkabilirim en fazla
  9. M

Cs valo lol arada hikayrli oyunlar forza assassins creed gibi
  10. M

Merhaba 3060ti i5 12400f li sistem toplayacağım ama monitör 2k 165hz mi seçmeliyim 1080p 240hz mi? Check this out! Link Removed Check this out! https://a.co/d/fR3ADLc Varsa başka tercihiniz ve öneriniz dinlerim
  11. M

Fiber kablosunu sistemime nasıl bağlayabilirim?

Varda şuan ev sahibi wifi veriyor ve ondan kullanıyoruz evde modem yok şuan kullanfığım internet iyi değilse firmayı arayıp kendim bağlatmayı düşünüyorum
  12. M

Kanada da yaşıyorum öncelikle bina sorumluduyla görüşeyim o hallettirebilirse öylr yaparım fiberin hızınıda bilmiyorum oyunlarda sorun yaratırmı diye onu da sorayım bi o yapamazsa kendim denerim
  13. M

Bu kurulumu kendim yapabilirmiyim peki?
  14. M

Birde sadece fiber kablosu var başka kablo yok kullanılabilir mi yine de?
  15. M

Valla duvardan geliyor kablo içerde ama bilmiyorum
  16. M

Hangi modemi tercih etmem gerekiyor acaba
  17. M

Sadece modem mi başka bişey lazım mı veya bi işlem yapmam gerekiyor mu takabilmem için
  18. M

Normal internetten kendime model alsam kullanabilirmiyim acaba
  19. M

Evde modem yok kanada da yaşıyorum burada sistem biraz farklı interneti ev sahibi ödüyor kendim modem alıp falan takabilirmiyim bi açık net bir şekilde açıklayabilirsen çok iyi olur

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.