Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. okan

MSI Center stabil çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar eski sistemimde sorun yoktu fakat M9 sistemimde MSI Center sorunlu çalışıyor. Örneğin işlemci sıcaklığını 0 gösteriyor ama farklı programda görüyorsunuz düzgün şekilde gösteriyor. Ve sıvı soğutucu rgb sini bazen algılamıyor. PC resetleyince algıladı ve kontrol edebildim.
  2. okan

Modart M9 Sistemi Sıcaklıklar

bu kasanın ön fanlarının devri de yetersiz geldi bana. bende sharkoon rgb lit 100 kasa vardı onda ön tarafta filtre olmasına rağmen bundan rahat 2 kat daha iyi hava çekiyordu yanlardan, onun ön kısmı da bu kasa gibi cam. üstelik bu sanırım direkt full rpm de çalışıyor kasa fan pinine bağlı...
  3. okan

Soru M9 sistem Ekran Karti vidası bu mudur?

sorun olmaz ama ekran kartı büyük destek aparatı vs takmak lazım uzun olduğu için esneme yapıyor ağırlığından dolayı. adamlar koskoca ekran kartı yapmış yanına destek aparatı koyamamıslar
  4. okan

bende MSI sıvı soğutucu var, dün kafayı yedi pc biliyorsunuz win update ile 11e yükselttim güncelleme sonrasında update leri yükledim ve resetledim. sıvı soğutucu pc açılırken rokete bağladı. CPU sıcaklığını okumuyordu sanırım bu yüzden son rpm de çalışıyordu daha sonra komple sildim win11 i...
  5. okan

Soru M9 sistem Ekran Karti vidası bu mudur?

knk deliğe ne uyuyorsa o, ben soldan 2.yi kullandım
  6. okan

@swastica @Umut Nas MSI Kombustor Homepage bu mu?
  7. okan

soğutucu değiştir kardeşim, termal macun da güzel bişey al bence arkadaşlar testleri hangi programlarda yapıyorsunuz stres testi vs
  8. okan

ModArt M9 Sistem Driverları

yukarda var çünkü
  9. okan

ModArt M9 Sistem Driverları

2 sinde hata alıyorum
  10. okan

Yardım M9 Sistem Windows 11'e güncellemelimiyim?

bende de win10 key vardı onu girdim tekrar oldu
  11. okan

Kafayı yedi pc
  12. okan

windows için bölüm ayırmak gerekiyor mu
  13. okan

birde ssd de windows için bölüm ayırmak gerekiyor mu yoksa tüm ayrılmış bölümleri silip mi kurmak gerek ? hangisi daha iyi olur?
  14. okan

MODART M9 Sistemi aldım kasa camı kırık geldi

kargo şirketi neydi
  15. okan

ne hatası çıkabiliyor
  16. okan

M9 Sistem Ekran kartı tutucu / braket arıyorum

evet esniyor kanki kartta zaten rgb yok hem rgb de olur
  17. okan

M9 sistem RGB ledlerin sürücüleri var mı?

kasada JRGB1 pin var, o ne işe yarıyor? Ben ona 4 pinli led bağlayıp kontrol ettim test amaçlı. keşke 3 pinli argb pin koysalardı iyi olurdu
  18. okan

M9 Sistem Ekran kartı tutucu / braket arıyorum

Arkadaşlar ne önerirsiniz? RGB olursa sevinirim :) Link Removed Link Removed kasa ve ekran kartı bu
  19. okan

M9 sistem, camı açarken kasaya çarptı sorun olmuş mudur?

bolt kargo getirdi benimkini hiç zannetmiyorum. sağlam firmaya benziyor. kutuda ezilme yıpranma bile yoktu
  20. okan

M9 ekran kartı sürücüsü yüklü mü geliyor?

https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/geforce-experience/

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.